[Minecraft] Pierwszy w Polsce serwer z modami: Industrial Diamonds. Teraz online-mode!

temat zaktualizowany

Nikt nie wbije skoro tak ludzi chcesz za proszeniem " zrobic w ... "

Nie pochwalam działania obu stron.

Nikt nie wbije skoro tak ludzi chcesz za proszeniem " zrobic w ... "

Kogo "robię w..."?

Tych ludzi ... Kupują vip'a , a Ty im nagle takie coś robisz ...

Tych ludzi ... Kupują vip'a , a Ty im nagle takie coś robisz ...

Powtórzę jeszcze raz: NIC im nie zabrałem, nadal mają te swoje konta, nie mam też możliwości sprawdzić, kto ma kupioną grę, a kto ją UKRADŁ. Dopóki nie włącze online-mode, i to właśnie zrobiłem.

A każdemu, kto wcześniej grał na innym nicku, przywróciłem postać i cuboida.

Ten cały hqSparx - ewidentnie widać ze to cwaniak, a raczej kolejne dziecko, które próbuje zarobić i dobrze kombinuje. Lecz mówiąc o innych elementach. Ogólem brak profesjonalizmu - forum na darmowej domenie( i to z najniższych szczebli), brak szaty graficznej forum, tak samo jak forum portal na dupnej domenie którą idzie rozdupczyć w kilkanaście minut. Sumujac - serwer postawiony dla kasy(nie wiem jak działa podczas gry I NIE ZAMIERZAM sprawdzać) gdyz pierwsze komentarze doskonale podsumowały owy serwer. Zapewne serwer upadnie niedługo bo "mało kto zapłaci" a potem hqSparx zmieni nick na inny, zmieni troche serwer, nazwe serwera i będzie kolejny chłam ukryty pod nazwą poprzedniego śmietniska.....

Dobra przestancie sie napinac, koles i tak wie, ze jest najlepszy i bedzie sie zaslanial jakims debilnym argumentem, sa ludzie i parapety. Pozdrawiam

@Fermi Popieram

A poza tym gdzieś czytałem ze Notch nie ma nic do ludzi grających na "darmowej wersji gry", bo to jedyni bardziej reklamuje grę.

Sparx przynajmniej byś przeprosił

Boshe jest wersja darmowa lecz są pewne ograniczenia....Kto chce więcej musi RAZ zapłacić. Moim zdaniem ten system jest dobry...Jeżeli komuś freemium nie wystarcza przechodzi na Premium płacąc raz. Ogólem granie na takich serwerach jak tego sparxa kończy się tylko wyłudzeniem gotówki za vipy...Jestem przekonany ze serwer stoi na domowym kompie lub na naprawdę tanim serwerze, który nie ciągnie zbyt dużej ilości osób a sam admin wmawia co innego. Gotówka zarobiona z niego idzie na przyjemności niż utrzymanie serwera bo sorry - sam portal na słabym serwerze xaa.pl mówi za siebie....A za 11zł przelewem można juz na 3 miesiące wykupić fajne serwery z forum i portalem + z szatami graficznymi....Ten diamond serwer to tani chwyt na kase Nie grajcie tam...

Ten cały hqSparx - ewidentnie widać ze to cwaniak, a raczej kolejne dziecko, które próbuje zarobić i dobrze kombinuje. Lecz mówiąc o innych elementach. Ogólem brak profesjonalizmu - forum na darmowej domenie( i to z najniższych szczebli), brak szaty graficznej forum, tak samo jak forum portal na dupnej domenie którą idzie rozdupczyć w kilkanaście minut. Sumujac - serwer postawiony dla kasy(nie wiem jak działa podczas gry I NIE ZAMIERZAM sprawdzać) gdyz pierwsze komentarze doskonale podsumowały owy serwer. Zapewne serwer upadnie niedługo bo "mało kto zapłaci" a potem hqSparx zmieni nick na inny, zmieni troche serwer, nazwe serwera i będzie kolejny chłam ukryty pod nazwą poprzedniego śmietniska.....
Boshe jest wersja darmowa lecz są pewne ograniczenia....Kto chce więcej musi RAZ zapłacić. Moim zdaniem ten system jest dobry...Jeżeli komuś freemium nie wystarcza przechodzi na Premium płacąc raz. Ogólem granie na takich serwerach jak tego sparxa kończy się tylko wyłudzeniem gotówki za vipy...Jestem przekonany ze serwer stoi na domowym kompie lub na naprawdę tanim serwerze, który nie ciągnie zbyt dużej ilości osób a sam admin wmawia co innego. Gotówka zarobiona z niego idzie na przyjemności niż utrzymanie serwera bo sorry - sam portal na słabym serwerze xaa.pl mówi za siebie....A za 11zł przelewem można juz na 3 miesiące wykupić fajne serwery z forum i portalem + z szatami graficznymi....Ten diamond serwer to tani chwyt na kase Nie grajcie tam...

Chyba coś ci się pomyliło kolego.. Na serwerze nie zarobiłem ani złotówki, bo dotacje idą na jego opłacenie, kilka razy musiałem dokładać ze swojej kieszeni. Serwer stoi na wysokiej klasy dedyku, bez modów byłby spokojnie zdolny uciągnąć i 200 osób. Widzę jednak, że wypowiadasz się na ten temat nie wchodząc nawet na serwer - zapewne jesteś chłopaczkiem od tych plagiatów, których ostatnio się pelno potworzyło. I nie, hosting nie jest darmowy, a szata graficzna strony i forum jest schludna.

Neosy, zapowiadające "upadek" serwera, były u nas od początku, jak widać trzymamy się nieźle. A piraci i dzieciarnia, d*pa cicho!

@Fermi PopieramA poza tym gdzieś czytałem ze Notch nie ma nic do ludzi grających na "darmowej wersji gry", bo to jedyni bardziej reklamuje grę.Sparx przynajmniej byś przeprosił

Nie dość, że okradają Mojanga, to jeszcze na multi by chcieli grać XD

"gdzieś czytałem, że można", to takie dorabianie sobie wytłumaczenia do kradzieży.

http://www.minecraft.net/store - gdzie tu widzisz, żeby Minecraft był free-to-play? Masz classica, jeżeli cię nie stać, to graj sobie na nim.

Po primo nie piraci a przede wszystkim nie dzieciarnia synku. Jeżeli podstawowa(default) szata graficzna na forum jest schludna, a na portalu przejrzysta to pozdrawiam twój gust i kreatywność. Nie prowadzę żadnego serwera Minecraft bo nie ma z tego takiego zysku żeby się utrzymać z tego w świecie realnym. Nie wmawiaj takich bajek, że płacisz wielkie pieniądze na serwer bo patrząc po liczbie oszukanych przez ciebie osób powinieneś zarobić sporo...

Poza tym tutaj widać dobrze przemyślany manewr - otwieram serwer dla free i premium > głownie free kupują vipy zapewne za sms czasem przelew > po x czasie zamykam serwer dla free i tylko premium mogą grać. I co liczysz ze ci free gracze kupią premium zeby grac na twoim serwerze bo kupili Vipa? pozdro jestes pijawką i to wszystko było z góry ukartowane perfidnie widać. Nie zdziwię się jeśli za jakis czas serwer będzie znów dostepny dla free i ludzie nakupują vipów a ty z powrotem zmienisz.

Nie dość, że okradają Mojanga, to jeszcze na multi by chcieli grać XD"gdzieś czytałem, że można", to takie dorabianie sobie wytłumaczenia do kradzieży.

Akurat to jest prawda i nawet filmik na yt jest jak on to mówi :) Więc kolego nie wymądrzaj się, bo jesteś cwaniak i szczerze powiedziawszy to ty okradłeś ludzi a nie oni Mojanga. Bo Pan Notch nie ma im tego za złe jak takie słowa powiedział, ale ty bezczelnie okradłeś ludzi, jesteś kolejnym gimbusem który sobie stworzył serwerek na którym zarabia :) Jak bym był nimi to bym cie po IP znalazł jakoś i d*py nakopał za takie coś, bo myśle że ledwo od ziemi odrosłeś. No ale cwaniakuj dalej na swoim serwerze, to napewno będziesz miał "wielu" graczy z osiedla którym dasz za darmo vipy :)

A tak pozatym, po wejściu na stornie odstrasza odrazu szata graficzna, która jest nie przejrzysta i w sumie nic nie widać. O forum już nie wspomne. Szczerze zrobiłeś to wszystko na odwal, aby postawić serwer, ludzie wbiją, okrade i niedługo zamkne serwer.

Notch mowil, ze nie ma nic do tych co piraca minecrafta ;-)

Sparx mówisz do mnie jakbym nie miał premium... Ja je mam, ale nie mogę patrzeć jak ich oszukałeś, ktoś na to pracował a ty odciąłeś mu dostęp do używania tego za co zapłacił :/

PS:"http://www.minecraft.net/store - gdzie tu widzisz, żeby Minecraft był free-to-play? Masz classica, jeżeli cię nie stać, to graj sobie na nim."

Masz coś do classica?

nowy adres

bump

Zamknie ktoś ten złodziejski temat?

NIE POLECAM !!

Zamknie ktoś ten złodziejski temat?

odbyt piecze, złodzieju? oddawaj mojangowi pieniądze XD