Witam mam pewien problem otóż przez moją głupotę spadłem z klifu (a ekran pokazywał, ze tam jest jeszcze jeden stopien, okazało się, ze była to spadajaca owca ^^) i dlatego zgubiłem swoją jaskinie gdzie miałem wszystko, a rozchodziła się tam też sieć tuneli więc prosze o pomoc. Czy jest jakiś program dzięki któremu mógłbym zobaczyć gdzie mój dom jest?
MineCraft pomocy
Możesz ściągnąć program NBT edit którym będziesz mógł edytować mapy, a także spróbować znaleść swój dom.
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Programs_and_Editors#Portal
sprawdź programy pod zakładką Map Viewers, teoretycznie powinny pozwolić zobaczyć mapę z sava.
Ravy tylko taki problem bo ja tak jakby wybudowałem dom pod górką więc możliwe, że jej nie zobacze XD
To chodź po całej mapie może Ci się przypomni jakiś szczegół, albo... zbuduj nową kryjówkę
tylko, że ja miałem tam wszystko xD Miałem zamiar zbudować drogę do respawnu tylko wtedy właśnie spadłem xD
Witam mam pewien problem otóż przez moją głupotę spadłem z klifu (a ekran pokazywał, ze tam jest jeszcze jeden stopien, okazało się, ze była to spadajaca owca ^^) i dlatego zgubiłem swoją jaskinie gdzie miałem wszystko, a rozchodziła się tam też sieć tuneli więc prosze o pomoc. Czy jest jakiś program dzięki któremu mógłbym zobaczyć gdzie mój dom jest?