Minecraft - Pproblem z serwerem hamachi

Witam!!!

Kupiłem ostatnio sobie oryginalnego minecrafta wszytko cud i miód.

Chciałem sobie pograć z dwoma kolegami przez MP. Lecz problem w tym że oni nie mają oryginalnego MC. Wiec postawiłem serwa na hamachi. I tu pojawia się problem. Gdy maja pirata nie mogą zmieniać nicków. Czyli jak wchodzą na serwer obaj gracze4 mają nazwę "Player" i gdy jeden już jest na serwie i drugi chce dołączyć tego pierwszego wywala. Widziałem kiedyś na serwach przez hamachi taki dodatek że przy pierwszym wejściu gracz musi się zarejestrować.

Jeśli ktoś wie jak to naprawić proszę o odpowiedz w tym temacie lub na PW.

Jak to nie mogą zmienić nick'ów? Przy zwykłym piracie wyskakuje zawsze najpierw okienko w które wpisuje się nick a następnie wchodzisz a w przypadku mineshaftera masz prawie tak jak w oryginale.

Z pomocą przybyłem na pw. :]

Witam!!!

Kupiłem ostatnio sobie oryginalnego minecrafta wszytko cud i miód.

Chciałem sobie pograć z dwoma kolegami przez MP. Lecz problem w tym że oni nie mają oryginalnego MC. Wiec postawiłem serwa na hamachi. I tu pojawia się problem. Gdy maja pirata nie mogą zmieniać nicków. Czyli jak wchodzą na serwer obaj gracze4 mają nazwę "Player" i gdy jeden już jest na serwie i drugi chce dołączyć tego pierwszego wywala. Widziałem kiedyś na serwach przez hamachi taki dodatek że przy pierwszym wejściu gracz musi się zarejestrować.

Jeśli ktoś wie jak to naprawić proszę o odpowiedz w tym temacie lub na PW.