Minecraft Serwer [No-hamachi | No-premium 24/7]

sleeping-forest.jpg

Witam zapraszam wszystkich na nowo powstały serwer do gry Minecraft.

Na moim serwerze macie możliwość grania bez kupna oryginalnej gry.

Serwerem opiekuje się profesionala firma która zadba o to aby maszyna na której stoi serwer sprawowała się dobrze.

Pobierz GreKlik

Dane serwera

Nazwa : Sleeping Forest

Ip : 80.57.253.118

Sloty : 100

PVP : off

Spawn monsters : ON

Wymiary przyznawanej działki z Cudoidem: 25/25x | wysokość 100x w podziemie 10x

111haqk.jpg

Inne dane

Strona : http://sleeping-forest.pl (w trakcie budowy, lecz działa)

Forum : http://forum.sleeping-forest.pl (w planach)

Pobierz GreKlik

Polecam serwer, są wolne działki, miła Pani Admin i kilku innych. Sam na nim gram.

Informuje iż zostały wprowadzona zmiany na serwerze. Działki na chwile obecna nie przyznaje admin, starczy wybrać sobie działkę gdzie dusza zapragnie i napisać do admina o cuba, WIELKOŚĆ CUBA DZIAŁKI ZOSTAŁA RÓWNIEŻ POWIĘKSZONA Z 25/25 100/100 UP DO 50/50 100 100 UP. ZAPRASZAM

Serwer bardzo porządny, pierwszy raz spotykam admina a zarazem właściciela płci żeńskiej, dodatkowo osoba ta spędza długie godziny na serwerze.

Polecam jak najbardziej. Niedługo zostanie udostępniony serwer Teamspeak3 jak i forum.

Witam

Chciałbym pograć na tym serwerze, ściągnąłem plik serwerowy odpalam go i pobieram update. Później próbuję połączyć się z serwerem i od razu mam komunikat Outaded server... Zawsze jak załączam grę to zaznaczam Force update. Dlatego proszę o pomoc. Jestem zielony w te klocki... ;)

Powinno działać normalnie, serwer stoi. Właśnie na nim gram.

Jaką posiadasz wersję minecraft ?

Outdated server. Szkoda bo chętnie bym pograł

Mam wersję 1.8.1

Witam informuje iż nastąpiła zmiana adresu serwera a w tym kilka znaczących szczegółów :

Aktualizacja do 1.8.1!!!

Nowe IP : 80.57.253.118

Ilość graczy wzrosła : z 20 do 100

Zostały wprowadzone pluginy takie jak :

AutoSave

ButtonWarp

Citizens

CommandBook

CraftBukkitUpToDate

FalseBook

Home

iChat

iConomy

iConomyChestShop

IPGet

Jobs

LWC

MagicCarpet

mcMMO

MultiWorld

Permissions

PermissionsPlus

PvPToggle

RegionMarket

stats

Warpz0r

WorldEdit

WorldGuard

xAuth

Życzymy milej gry.

Super, a na czym polega plugin Citizens? Że będą NPC?

Cos dzialac nie chce :P

co jest z tym serwerem droga Pani Admin?

Pewno poszedł w niepamięć. ;P

Ani serwer ani strona nie działa ;/ A mieli dodać 3 frakcje, ludzi (rycerzy), elfy i jakąś trzecią złą. Mam głęboką nadzieję, że robią coś nią dobrego.

Prędzej było: "Fajnie, że podonowali, teraz można rozwalić serwer, przecież mamy już kasę".. heloooo brutalny świecie. ;p

jaka kasa? zrobków to tu admin nie miał, wiem ze mialy tam byc 3 nacje - miałem tam admina a teraz zero kontaktu ;/ ahh a taki fajny serwer był kończylem już 3 miasto budowac:( mam nadzieje że Pani Admin da znać co się dzieje z serwerem i strona i czy będzie ponownie uruchomiony ;/

Witam, Informuje iż moje dwie maszyny zostały przechwycone przez włamywacza internetowego. Komputer na którym stał serwer został poważnie zniszczony a dokładnie dysk twardy poszedł w niepamięć i widoczne są problemy z zasilaniem. Nie stało to się z przyczyn zaniedbania bezpieczeństwa lecz wyłączeniem na dzień ochrony w celu odbugowania plików serwerowych. Na dniach zostaną wymienione owe rzeczy i serwer ruszy na nowo. Przepraszam za niedogodności ale nie miałam jak wcześniej napisać z przyczyn podobnych jak na maszynie serwerowej.

Mam nadzieję, że się z tym uporasz Eli, naprawdę mi przykro z powodu tego włamania ;( Kto i jaki sens ono by miało? Zniszczyć konkurencję? Te trzy mapy co tworzyliście razem, już ich nie ma i trzeba wszystko na nowo robić?

Szkoda :(. Zacząłem już budować własny zamek :D. Mam nadzieje że serwer szybko ruszy na nowo.

jednak beckupa nie ma ;/ diabli wzieli ;/