Minecraft (Serwer) XgenCraft [Dedyk]

xgencraft.png

1-157751-560x95-3-FF5519-FFFFFF.png

Witam was wszystkich.

XgenCraft jest nowo powstałbym serwerem typu surival z aspektami znanymi z terrari , gdy zetniecie kawałek drzewa na dole to cała góra się rozwali.

Na serwerze panuje miła atmosfera i absolutny brak jakichkolwiek lagów :)

Adres ip : s22.csrv.pl:25565

Ilość slotów : 40

Łącze : 100 mbit/s

Forum serwera : http://xgenmc.jun.pl

Serwer mumble :

Host: mumble.csrv.pl

Port: 41941

Potworki : ON

Zwierzęta : ON

Piekło : OFF (tymczasowo tylko)

Na serwerze są pluginy typu authme , falsebook i wiele innych :)

Admini serwera :

Head Admin :

Halendor

SwenKlaid

Jest również możliwość kupienia konta vip na serwerze :)

Co to daje ? dowolny kolor nicku i wybrany przez was prefix przed nickiem oraz zarezerwowany slot dla vipa na serwerze :)

Vip będzie również posiadał pełny dostęp do pluginu craftbook.

Więcej info na serwerze :)

Dzięki jakiemu pluginowi czy innemu mechanizmowi udało Wam się utrzymać kilka aspektów z Terrari?

Da rade grac na piracie tu??

czy jest mozliwosc kupna vip z poza terenu Polski ??

ok pierwsze 5h SUPER... ladna chatka piekna aa tu 2 ZJE*** Grifery ii po naszej pieknej chatce.. niewiem jak wy ale bez cuboida nawet na survivalu nieda sie grac !!

PS: prosze admina o napisanie domnie na gg podam screeny jak niszczyli nasze 5h WYPOCINY! :)

Wilku cos tam i pejson ? chyba

Oczywiscie kolega u góry chce powiedziec ze ja tez coś rozwalałem ? czy moze rozwalalem to co Ci idioci wybudowali zeby dojsc do waszej chaty i mojej ?

Wilku cos tam i pejson ? chyba Oczywiscie kolega u góry chce powiedziec ze ja tez coś rozwalałem ? czy moze rozwalalem to co Ci idioci wybudowali zeby dojsc do waszej chaty i mojej ?

niewiem wygladalo jak bys niszczyl.. ale raczej nie :) luzik

Konto vip dostaja jakies malolaty i matoly wyzywaja ludzi nie szanuja.... nie polecam serwera choć Admin naprawde wporzadku... :)

Hmmm a na kiedy jest planowane powiekszenie serwa?? :D nimoge sie zalogowac bo serwer full :)

Konto vip dostaja jakies malolaty i matoly wyzywaja ludzi nie szanuja.... nie polecam serwera choć Admin naprawde wporzadku...

Cziken , powiedz mi kto wyzywał ludzi ? Podaj nicki , a wyciągnę z tego konsekwencje.

// edit

Obecnie staram się aby ekipa adminów się powiększyła ponieważ ja nie mogę ciągle siedzieć 24/7 na serwerze i go pilnować :) , konto vip nic takiego nadzwyczajnego nie daje więc nie wiem co to ma do rzeczy.

Jak widzisz , że ktoś kogoś obraża/przeklina daj zdjęcie na forum serwera albo tutaj napisz to ukaram wtedy tą osobę.

Może wrócisz na serwer ? :) Nowa mapa jest.

// edit

Pawlikgk , serwer powiększę jak z dotacji uzbieram co najmniej 40 zł , obecnie uzbierałem 20 zł.

Jak bys chciał moge ci pomoc w adminowaniu na serwie. Aha i najlepiej by było gdyby na serwie był plugin Cuboida ;)

Wtedy kazdemu by sie grało lepiej ;)

Professionalny :>? taki chyba miał nick ..

poza tym to ze wchodzę do gry gram kilka godzin buduje dom, nagle przychodzę i z czystego chamstwa mam rozwalony cały :/ mnie jakoś nie kreci ...

Cuboid podstawa żeby gralo sie dobrze nie potrzebuje nic wiecej... po prostu chce wrócic do gry bo serwer masz naprawde dobry i miec dom tak jak stał :(

A zapomniałem ... co do Pawlika Polecam Ogarnia to i owo :)

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked
czy jest mozliwosc kupna vip z poza terenu Polski ??ok pierwsze 5h SUPER... ladna chatka piekna aa tu 2 ZJE*** Grifery ii po naszej pieknej chatce.. niewiem jak wy ale bez cuboida nawet na survivalu nieda sie grac !!PS: prosze admina o napisanie domnie na gg podam screeny jak niszczyli nasze 5h WYPOCINY!

Hehehe, to samo czuje, w końcu razem robiliśmy tą chatkę, ale oczywiście admin, nic nie poradzi i jakoś nie wynagrodzi naszego trudu ;(

Co do Ciebie cZIKen, ty też trollowałeś...

@edit

nie zauważyłem, że Ty byłeś po naszej stronie :)

... tak jak mówiłem koleś budował sobie droge do was a ja chcialem zeby albo spadl albo nie wracal ... Pozdrawiam

Hehehe, to samo czuje, w końcu razem robiliśmy tą chatkę, ale oczywiście admin, nic nie poradzi i jakoś nie wynagrodzi naszego trudu ;(Co do Ciebie cZIKen, ty też trollowałeś...@editnie zauważyłem, że Ty byłeś po naszej stronie

Sokyre , to devanzo nie napisał ci , że zbanowałem tych gości ?

Poza tym zaproponowałem mu poprzez gg , że oddam wam wszystkie materiały potrzebne do odbudowy domku i pomogę go naprawić.

// Edit

Serwer będzie dziś offline o 16:00 na parę minut , Administratorzy craftserve potwierdzili , że są lagi i przenoszą na inną maszynę mój serwer.

Zmieni się jego adres ip , podam go parę minut po 16:00

// Edit

Nowe ip to : s8.csrv.pl:11941

Dobra halendor, on już nie zamierza na tym grać, także materiały możesz mi oddać.

Dobra halendor, on już nie zamierza na tym grać, także materiały możesz mi oddać.

Twój nick w minecrafcie to Sokyre czy inny ? kiedy będziesz jutro ? to ci oddam.

Ktoś ciągle rozwala mi dom :angry:

Ja tam juz niegram bo dziadowo sie gra ;)

http://www.mpcforum.pl/forum/299-minecraft-publikacje-serwerow/

Polecam :P

Napewno znajdziecie cos dla siebie ;)

Ktoś ciągle rozwala mi dom

Herfog , napisz mi na serwerze lub na forum kto ci rozwala domek.

Najlepiej zrób screena jeśli ci się uda.

Jeśli nie to spróbuj zrobić jakieś pułapki albo przenieść domek gdzieś daleko od spawna.

Obecnie ekipa adminów powiększyła się o admina Splatta więc do niego także można zgłaszać kto niszczy domki , już paru graczy dostało za to bana na ip.

@ Pawlik

Na serwerze wszystko jest to samo więc jak to możliwe , że na początku było fajnie , a teraz jest niby "dziadowo" ?

Co do cuboidów , ten przywilej posiadają tylko Vipowie , muszę jakoś zarabiać kasę na utrzymanie serwera , nie chcę by upadł po miesiącu :)

Jakby co to kasę mam uzbieraną na przyszły miesiąc więc serwer na pewno nie upadnie.

Serwera cały czas pilnuje , adminów także więc porządek panuje.

Pawno spawnował sobie itemy i nie którzy gracze od niego je brali ( Glowstone , netherrack , red stone ) , za co został już ukarany utratą przywilejów admina.

Jeśli ktoś ci rozwalił domek i się wkurzyłeś to nie rób go blisko spawna czy w okolicy którą łatwo znaleźć.

Postaraj się jakoś go ukryć , zrobić pułapki , przecież to jest surival ;)