Minecraft Serwer

OK reaktywacja Serwera!!! Tym razem pod nazwą Camelot!

Z kolega ogarnelismy troche gre adminem.

Zapraszam wszystkich!!

Zaparaszajcie znajomych budujcie wioski, areny walk itd. W skrócie budujcie co chcecie i gdzie chcecie!!!

Wszyscy gramy na równi czyli zaczynamy budujemy i walczymy o przetrwanie ze strony potworow ja i innych graczy!!

Organizowane beda rozne turnije i walki gladiatorow czyli wasze!!! Oczywiscie kto bedzie chcial :D

Dane serwera:

allow nether=ON

monsters=ON

spawn-animals=ON

max players=20 - narazie ;)

pvp=ON

Serwer dziala w godzinach od 8 do 24!!!

Niestety w zwiazku z problemami z poprzednia wersja prosze pobierac najnowsza wersje Minecrafta. Obecnie 1.7.2

Pobierasz wpisujesz IP i GRASZ!!!

OK White list zalozona!!!

Od teraz kazdy kto chce sie zalogowac na serwer musi sie najpierw zemna skontaktowac przez gg ;)

Serwer niestety do konca i nieodwołalnie OFF na zawsze

Zamykam serwer z przyczyn czysto technicznych :/

Serwer OFF z powodow ktore napisalem wyzej ;)

Hehe, tak to jest grać bez zaufanych osób i bez modów

Kurcze szkoda bo fajny serwer był, zero lagów miałem oraz przyjemnie się grało :(

No mi tez sie podobalo bo coraz wicej osob ale nieznam sie bardzo na Adminowaniu :/

wszyscy mogli wejsc gdzie chca i robic co chca :/

Niewiem jak jest ktos hetny do pomocy i Adminowania to mozemy postawic serwer od nowa. Moze z jakimis modami.

Wiec jak ktos sie na tym dobrze zna to prosze o kontakt gg.

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Post Edit ;)

warn_ico.png
Złamanie podpunktu 2.8. Jest nawet na stronie głównej forum zaznaczony, czytaj. - crracked

Jak mogłeś tyle pracy włożyle by wybudować moją willę koło twojego domu :(

Tak w ogóle to ja mogę pomóc. Siedzę w tym od października. Jeżeli posiadasz mikrofon, napisz do mnie na gadu-gadu podanym w opisie :D

Jak byście chcieli mógłbym zrobić stronkę(przynajmniej spróbować)

Jak chcecie to ja mogę zrobić serwer minecraft gram w niego już chyba od alphy. Cuboidy i tp można zrobić tylko jeśli się ktoś zna to czy mój komputer udźwignie serwer ? parametry : 4gb ram, Karta graficzna geforce gtx 550 Ti, procesor AMD Athlon x64 3800+ 2.40ghz no i internet 2mb

http://minecraftcamelot.bnx.pl/news.php Strona na razie w budowie

http://minecraftcamelot.bnx.pl/news.php Strona na razie w budowie

Na co strona pełnoprawna. Przydałaby się tylko, żeby umieszczać newsy i IP serwera.

Właśnie będą umieszczane tam informacje odnośnie serwera oraz regulamin

No mi tez sie podobalo bo coraz wicej osob ale nieznam sie bardzo na Adminowaniu :/wszyscy mogli wejsc gdzie chca i robic co chca :/

Ziomek, ja sie znam na Adminowaniu bardzo dobrze (mam swoj server od miesiaca) i mogl bym ci z przyjemnoscia pomuc :) bedziesz chcial to napisz na gg

OK reaktywacja Serwera!!! Tym razem pod nazwą Camelot!

Z kolega ogarnelismy troche gre adminem.

Zapraszam wszystkich!!

Zaparaszajcie znajomych budujcie wioski, areny walk itd. W skrócie budujcie co chcecie i gdzie chcecie!!!

Wszyscy gramy na równi czyli zaczynamy budujemy i walczymy o przetrwanie ze strony potworow ja i innych graczy!!

Organizowane beda rozne turnije i walki gladiatorow czyli wasze!!! Oczywiscie kto bedzie chcial :D

Dane serwera:

allow nether=ON

monsters=ON

spawn-animals=ON

max players=20 - narazie ;)

pvp=ON

Serwer dziala w godzinach od 8 do 24!!!

Niestety w zwiazku z problemami z poprzednia wersja prosze pobierac najnowsza wersje Minecrafta. Obecnie 1.7.2

Pobierasz wpisujesz IP i GRASZ!!!

OK White list zalozona!!!

Od teraz kazdy kto chce sie zalogowac na serwer musi sie najpierw zemna skontaktowac przez gg ;)

Serwer niestety do konca i nieodwołalnie OFF na zawsze

Zamykam serwer z przyczyn czysto technicznych :/