Minecraft Skin Shop

Hej, podawajcie tutaj swoje preferencje do zrobienia skina do Minecrafta.

1.Włosy.

2.Bluza/koszulka/goła klata/cos innego :D

3.Spodnie.

4.Buty

5. Rękawiczki tak/nie

6. Uszy elfa tak/nie

7. Styl twarzy : ) lub -_-

8. No i kolorystyka

9. I oczy 2 pixelowe czy cztero :)

Acha robię 2-3 skiny dziennie (też mam życie :D )

CoJaPacze, CoTyGadasz robi skiny xd.

Chcę siebie zobaczyć w minecraft'cie, więc poproszę:

1.Włosy czarne, średnia długość, grzywka zakrywająca lewe oko (Długość włosów taka, żeby pasowała właśnie do zakrycia grzywką oka)

2.Biała bluzka z długimi rękawami a na tym czarna koszulka (Mam nadzieję, że wiesz o co chodzi, długie rękawy białe a na tym koszulka z krótkimi rękawkami czarnymi)

3.Ciemne Jeansy jakieś

4.Trampki xd

5.Tak, czarne rękawiczki

6.Nieee

7.:)

8.W sensie jaka kolorystyka, przecież daje kolory do każdej pojedynczej części xD

9.Hmm... Które ładniej wyglądają, sam wybierz, aby zielone xD

Z góry dzięki, postaraj się pliska :D

Mr CoTyGadasz skina na wzór kapitan bomby dasz rade?:D jak tak to poprosze >>>>>z jakby co on ma blond jasne wlosy<<<<<

50821096768114574512.jpg

68920403369772268618.jpg

1.Włosy - blond którtkie jak na zdjęciu bomby

2.Bluza/koszulka/goła klata/cos innego :D - biała kamizelka z orderami i naszywkami na ramionach ( jak uda sie odwzorowac elementy jak na zdjęciu)

3.Spodnie. - szare

4.Buty - czarne

5. Rękawiczki tak/nie - nie

6. Uszy elfa tak/nie - nie

7. Styl twarzy : ) lub -_- - zadowolony

8. No i kolorystyka - jak na zdjęciu

9. I oczy 2 pixelowe czy cztero :) - które ładniejsze

Dziękuje!

CoJaPacze, CoTyGadasz robi skiny xd.Chcę siebie zobaczyć w minecraft'cie, więc poproszę:1.Włosy czarne, średnia długość, grzywka zakrywająca lewe oko (Długość włosów taka, żeby pasowała właśnie do zakrycia grzywką oka)2.Biała bluzka z długimi rękawami a na tym czarna koszulka (Mam nadzieję, że wiesz o co chodzi, długie rękawy białe a na tym koszulka z krótkimi rękawkami czarnymi)3.Ciemne Jeansy jakieś4.Trampki xd5.Tak, czarne rękawiczki6.Nieee7.8.W sensie jaka kolorystyka, przecież daje kolory do każdej pojedynczej części xD9.Hmm... Które ładniej wyglądają, sam wybierz, aby zielone xDZ góry dzięki, postaraj się pliska

Sory zrobię re-up bo w tym o czymś zapomniałem :D

1. włosy brązowe opadające na prawe oko

2.biała koszulka na długi rękaw od połowa rękawu (dolna czesc) ma byc czarna z jakims czerwonym znaczkiem na klacie

3. czarne dresy

4. adasie jakies xd

5. nope

6.nie

7. -_-

8. podalem wczesniej

9. cztero brązowe

Proszę tsukineko88 Jeśli coś nie pasuje to pisz :) Fermi twój skin będzie gotowy ok. 16-17 ponieważ muszę wyjść z domu :)

Proszę tsukineko88 Jeśli coś nie pasuje to pisz Fermi twój skin będzie gotowy ok. 16-17 ponieważ muszę wyjść z domu

Dzieks wielkie

Mógłbym się czepnąć uśmiechu XD, ale tylko jego. Skin na prawdę bardzo fajny, podoba mi się i już go używam :D Dzięki Ci wielkie :)

Kurde mac nie wiem czy dzisiaj go zrobie bo mam jakis problem ze skin editem bo mi ciagle pisze SkinEdit is loading... Jutro bedzie 100 % O ile mi wyjdzie ten kapitan, ale mam nadzieje ze tak :)

No ok czekam

Ludzie zrobimy tak dzisiaj robie wyjątkowy skina dla Fermi'ego. W poniedzialki nie bede ich robil bo jestem w szkole do 17 -.- Fermi nie mozesz jakiegos innego skina ?? bo tego kapitana to trudno odwzorowac a nie jestem profesjonalista :/ Masz tu sefirek skina, zrobilem w eczekiwaniu na odpowiedz Fermi'ego proszę sefir123 Jeśli coś nie pasuję pisz. Jak mówiłes o tym znaku czerwonym to dałem "S" jak sefirek, pamiętaj coś zmienić pisz :)

> 50821096768114574512.jpg <

Taki na szybkiego* ;)

BTW b.fajny programik

*klik na obrazek

Taki nijaki troche te ntwoj ski nskora nie podobna do skory zero cieniowania :|

Może i ja porobie skiny dla kogoś skoro jest aplikacja na Iphone. Hm... interesujące.

Na iphone jakiś skin maker ?? To weź się dołącz do Skin Shopa i też będziesz robił skiny :)

Hej, podawajcie tutaj swoje preferencje do zrobienia skina do Minecrafta.

1.Włosy.

2.Bluza/koszulka/goła klata/cos innego :D

3.Spodnie.

4.Buty

5. Rękawiczki tak/nie

6. Uszy elfa tak/nie

7. Styl twarzy : ) lub -_-

8. No i kolorystyka

9. I oczy 2 pixelowe czy cztero :)

Acha robię 2-3 skiny dziennie (też mam życie :D )