Minecraft Survival 1.2.5 zapraszam

Witam, zapraszam Was na serwer mojego brata o nazwie BronzaCraft - dedyk, 10 slotów i totalny survival. Serwer praktycznie nie ma pluginów jest tylko automessager i factions propozycje pisać tutaj jakie pluginy wrzucać, które nie popsują survivala. Spawn taki jaki jest dam komuś OPa co by się zajął właśnie takimi rzeczami jak spawn, warpy itd. w razie propozycji pisać na GG bądź tutaj.

IP: s27.craftserve.pl:39617

Zapomniałeś tylko dodać, że jest to serwer premium.

10 slotow, oh god!

Na razie nic nie jest gotowe, a serwer będzie non-premium.

Na razie nic nie jest gotowe, a serwer będzie non-premium.

Nie ma to jak dobry marketing. :D

Nie ma to jak dobry marketing.

Ciii... zrobiliśmy spawn jako tako rezygnujemy z warpów ponieważ survival by na tym stracił. Żeby oszczędzić typowego miauuu to po prostu otwierasz oczy na jakichś ruinach i co dalej zrobisz zależy od Ciebie. Pomoc odnośnie frakcji dostępna pod /f help. Brak claimów dla zwykłych domków! Jeśli chcesz mieć domek pod ochroną dołącz do jakiejś gildii (o ile będą), a tam zapytaj czy na zaclaimowanym terenie możesz zrobić domek.

Szkoda że tak długo to trwa, bo może pobudowałbym coś u Was. Z nudów zacząłem zabawę na singlu i całkiem nieźle się przy tym bawię.

Witam, zapraszam Was na serwer mojego brata o nazwie BronzaCraft - dedyk, 10 slotów i totalny survival. Serwer praktycznie nie ma pluginów jest tylko automessager i factions propozycje pisać tutaj jakie pluginy wrzucać, które nie popsują survivala. Spawn taki jaki jest dam komuś OPa co by się zajął właśnie takimi rzeczami jak spawn, warpy itd. w razie propozycji pisać na GG bądź tutaj.

IP: s27.craftserve.pl:39617