Witam,witam poszukuje doslownie kilku osob 3-5 do wspolnej gry w Minecrafta Chodzi o stworzenie dosc zgranego teamu w ktorym zalozymy wlasna osade,mozemy podzielic sie na role aczkolwiek nie musimy ( np jedna osoba bedzie dbala o drewno,druga o pozywienie, trzecia o budulec w postaci kamienia itd itd itd ) no i oczywiscie wspolna rozbudowa ( kazdy buduje tak jak umie ) nie smiejemy sie, nie oceniamy - co najwyzej kazdy moze sluzyc rada w jaki sposob mozna cos ulepszyc. Nie interesuja mnie zadne servery chamachi, sam posiadam oryginalny minecraft i wydaje mi sie ze te 45 zl jak na gre w ktorej jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraznia to i tak nie duzo. Dlatego nie badzmy piratami! Znam kilka serverow na ktorych mogli bysmy rozpoczac zabawe - chodzi mi o takie na ktore bez oryginalnego konta nie wejdziecie. Natomiast jesli zbierze sie juz grupka osob i rzeczywiscie wyjdzie w praniu tak ze wiekszosc to "piraty" blee to coz bedziemy musieli wspolnie poszukac jakiegos servera na ktorym sie nie wymaga oryginalnego konta natomiast trzeba sie liczyc z tym ze takie servery tak szybko wstaja jak i upadaja, nie ma zazwyczaj na nich dobrego supportu ze strony administracji i ogolnie wszystko lezy...