Minecraft Triforce

nic jednak błąd

Też z checia pogram. Zawsze chciałem zobaczyć tą produkcje teraz mam możliwość zrobienia tego w dobrym gronie.

A tu reupload multi.

http://www.multiupload.com/VDKRXVZ7ZA

Ja moge sie zapisac na utrzymanie 3 serwa online :D Komputer jest praktycznie od 10 do 24 wlaczony, neta mam 12 Mb/s z 600 Kb/s upload´em. Tylko jak by ktos mogl jakos bardziej wytlumaczyc jak serwa stawic xD Piszczie na 6766814 miedzy godzinami 10-15 oraz 22:30-24 jako ze miedzy 16 a 22 jestem w szkole ^^

A jak ja mam pisac w tej gdzie ja nie wiem :/

Próbuje wbić na serwer, ale chyba wszystkie sloty zajęte;/ Milo by było gdyby powstał 3 serwer :)

Jutro Powstaje Nowy Serve:

2 giga ram

2.4 ghz 2 rdzeniowy

30mb/s download

2mb.s upload

win7/xp

Będzie go prowadził Drexus( nick z mc-hamachi)

O 1 literę się będzie upierał ? :D

Nie Drexus tylko Draxus,a tak pozatym najpierw niech mi Beleth posle to co mial mi poslac,i powie co i jak,bo ja lysy z tego jestem ^^

Serwer będzie dopiero jutro, a przy okazji podaję nowe IP - "5.62.18.71:25565"

Mam prośbę dla tych, którym (jeśli tacy są) się już znudziło - niech wyjdą z sieci, żeby miejsca nie zajmowali bo i mnie naszła chęć na granie, a sieci zajęte.

Cwiequ, jak nie ma miejsca na hamachi to dopisuj cyferki (MinecraftTriforce3, 4, 5 itd.) aż znajdziesz wolne :P narazie sieci do 2 są pełne

java.net.socketException:Permission denied: connect

Wie ktoś o co chodzi ? ( przy wbijaniu na serwer to mam ;/ )

Czy mógłby mi ktoś napisać dokładnie jak postawić server ? Mam szybki internet (20 mb/s) i chciałbym pograć z kolegą.

Pozdrawiam

Nie wysyłajcie mi pm o robienie serwera, bo nikomu nie będę stawiał. Wystarczy trochę poszukać, to nie jest takie trudne...

http://www.minecraftwiki.net/wiki/Setting_up_a_server

Zakładam że skoro interesujecie się MMORPG to znacie angielski w takim czy innym stopniu, z tego powodu powyżej link do instrukcji zakładania servera na angielskiej oficjalnej wikipedii.

Dodatkowo chciałbym zaznaczyć że zakładanie servera do gry jest w pełni legalne. Gdyby nie było, autor nie udostępniałby plików do tego wymaganych na oficjalnej stronie gry...

i btw do zakładania serwa bardziej liczy sie upload niż download...

Na nowym hoście maksymalna ilość osób to 10, chociaż spokojnie pomieści więcej ;) więc zapraszam

Możecie napisać mniej-więcej godziny online serwera, bo na hamachi nikt nie odpisuje :/.

5.31.253.255:25565 to moje ip serwa jest od 11-12 do wtedy kiedy zachce mi sie spac.

Ten serwer chyba nigdy nie będzie online, już od czterech dni chce zagrać, a na hamachi nikt nie odpisze.

Serwer niedługo się ustabilizuje, a jest online często. Na hamachi nie odpisuję bo po prostu nie widzę, kiedy ktoś do mnie pisze.