Minecraft Wersja 1.8 już w internecie

Czekali, czekali i się doczekali. Wersja 1.8 "wyciekła" do internetu.

AKTUALIZACJA: Notch nie ma nic przeciwko pobieraniu tego pliku, ale prosi o zgłaszanie błędów. Link do pobrania na dole artykułu.

Stara wersja artykułu:

Będziemy starali się was informować na bieżąco. Wersja ta jest oznaczona tak jak na obrazku wyżej jako "Pre-release". Nie wiemy czy był to sprytny zabieg ze strony Mojangu, aby na chwilę uciszyć fanów (bowiem Jeb_ wspominał na swoim twitterze o wydaniu plików .jar,) czy też zniecierpliwieni crackerzy przeszukali ich serwery. Ów plik należy wkleić do waszego folderu z Minecraftem (tak jak wszystkie modyfikacje) i podmienić stary plik "minecraft.jar"

Ta wersja jest bardzo niestabilna, pełna błędów i wszelakich "ściń", ponieważ nie jest to oficjalna wersja.

Notch na swoim twitterze, wyraża aprobatę na pobranie tej wersji. (aczkolwiek prosi o zachowanie rozwagi i pobieranie tego pliku tylko z hostingu Mojangu, tak jak poniżej).

http://assets.minecraft.net/1_8-pre/minecraft.jar

Tylko pamiętacie, macie mieć poczucie winy. I zgłaszajcie błędy. :D

(Skopiowane z Minecraft.pl)

No wreszcie. Już pobrałem i zobaczymy co oni tam wymyślili. B)

ja juz mam 1.8 od 2 dni xD ale jeszcze jest duzo bugow ;]

Tak bugów jest jeszcze dosyć sporo. Ale ja powiem szczerze - zawiodłem się. Strzelanie z łuku jest bardzo fajne, ale cała reszta... A najbardziej zawiódł mnie głód, który ubywa jak dla mnie za wolno i regeneruje zdrowie na hardzie! No i generator map. Tak wiem, zaraz na mnie nawrzucają. Ale za każdym razem, kiedy tworzę nową mapę jest ona nudna. Albo cały czas las, albo bagna, ewentualnie jakieś góry. kiedyś to wszystko było bardzo ładnie zmiksowane. Były jednocześnie równiny, jakieś góry, klify, wysepki, lasy. A teraz po prostu tylko 1 teren dookoła ciebie :/

Najlepszy update jaki do tej pory wyszedl moim zdaniem. A co do oficjalnego update bedzie prawdopodobnie w ten poniedzialek.

MyCraft.pl udostępniło dla wszystkich graczy serwer na którym wspólnie można testować grę w wersji 1.8. Adres ip: s.mycraft.pl:25522

Zapraszam, ale są wielkie laggi.

Wreszcie

Wreszcie

Chłopcze, wróciłeś z dżungli? Już dawno jest pełna wersja 1.1

Chłopcze, wróciłeś z dżungli? Już dawno jest pełna wersja 1.1

Ferie się zaczęły to rodzicie na nowo internet podłączyli :)

Czekali, czekali i się doczekali. Wersja 1.8 "wyciekła" do internetu.

AKTUALIZACJA: Notch nie ma nic przeciwko pobieraniu tego pliku, ale prosi o zgłaszanie błędów. Link do pobrania na dole artykułu.

Stara wersja artykułu:

Będziemy starali się was informować na bieżąco. Wersja ta jest oznaczona tak jak na obrazku wyżej jako "Pre-release". Nie wiemy czy był to sprytny zabieg ze strony Mojangu, aby na chwilę uciszyć fanów (bowiem Jeb_ wspominał na swoim twitterze o wydaniu plików .jar,) czy też zniecierpliwieni crackerzy przeszukali ich serwery. Ów plik należy wkleić do waszego folderu z Minecraftem (tak jak wszystkie modyfikacje) i podmienić stary plik "minecraft.jar"

Ta wersja jest bardzo niestabilna, pełna błędów i wszelakich "ściń", ponieważ nie jest to oficjalna wersja.

Notch na swoim twitterze, wyraża aprobatę na pobranie tej wersji. (aczkolwiek prosi o zachowanie rozwagi i pobieranie tego pliku tylko z hostingu Mojangu, tak jak poniżej).

http://assets.minecraft.net/1_8-pre/minecraft.jar

Tylko pamiętacie, macie mieć poczucie winy. I zgłaszajcie błędy. :D

(Skopiowane z Minecraft.pl)