Kto jest chetny wspolnie pograc na multi? (prywatne serwery) pisac w temacie/pw.
Zakladam temat bo Iraasta nie daje znaku zycia z tym swoim serwerem.
Kto jest chetny wspolnie pograc na multi? (prywatne serwery) pisac w temacie/pw.
Radze poczekać na pluginy do wersji 1.5 która wyszła wczoraj.
Ja Jestem Chętny UP@ Ale Trzeba Czekać na Pluginy do 1.5
Chętnie się dołączę ponieważ granie samemu to nie to samo
Zależy czy masz dobry komputer,oraz szybkie łącze internetu.
ja się dołączę tylko czekamy na plugina do wersji 1.5
tez bym pogral tylko nie wiem jak zrobic zeby grac za friko wytlumaczy mi ktos?
Chętnie zagram. Ale czy potrzebuję Hamachi?
Nie wiem o co chodzi z tymi pluginami, oraz jak grac za free, a szlachtowac google mi sie nie chce. Jest tutaj ktos kto ogarnia ten temat?
Nie wiem o co chodzi z tymi pluginami, oraz jak grac za free, a szlachtowac google mi sie nie chce. Jest tutaj ktos kto ogarnia ten temat?
1. Ściągasz clienta.
2. Klikasz start, w polu "szukaj" (dla xp to bedzie "uruchom") wpisujesz %appdata% i tam wklejasz folder, który uprzednio ściągnąłeś.
3. Odpalasz klienta i kiedy pokaże Ci się okienko, żeby wpisać username i password nic tam nie wpisujesz, klikasz play offline i śmigasz.
4. Jak chcesz grać online to w username wpisujesz nick, który podasz adminowi, klikasz multiplayer i tam wpisujesz id serwera.
Z resztą na YouTube jest mnóstwo filmików po angielsku jak i po polsku jak zainstalować Minecrafta, a nawet postawić serwer.
A pluginy to toś w rodzaju modów tylko, że trzeba jeszcze wpisywać komendy, żeby przyniosły jakiś efekt.
http://lmgtfy.com/?q=minecraft+hamachi+server
Tak, tak, zablysnales kolego (i przy okazji przyspamowales).
To na jakim serwie gramy? Ktos zna jakis dobry, sprawdzony?
Landrynka dolaczy chetnie do was.Serwerow dobrych nie znam sorry.
Wszyscy chetni do gry wpisywac sie w ten temat lub PW.