Minecraft za 3zł, czy to działa?

Witam, znalazłem na allegro konta (zapewne używane) za 3zł. Czy ktoś kupował takowe konto i mu działa ?? tutaj link : http://allegro.pl/minecraft-konto-premium-gift-code-automat-24-7-i6532271513.html

Ważne: na koncie nie ma możliwości zmiany danych.

czyli powinno brzmieć: konto kradzione lub ewentualnie współdzielone.

czyli powinno brzmieć: konto kradzione lub ewentualnie współdzielone.

Ważne aby dało się grac.

W przypadku edycji Java taka cena świadczy o zakupie z kradzionej karty kredytowej albo możliwe zrobienie paybacku (wycofania pieniędzy). W tym wypadku jest możliwość zablokowania konta - gry Steam przy takim zakupie usuwają, chyba że były kupione tak poza Steamem (np. w Muve, gry-online czy cdkeys.com gdzie keye są od Valve usuwają, w innych wypadkach takich jak strony producenta sprzedawane są klucze wygenerowane przez wydawcę bądź developera i usunięcie takiego jest bardzo rzadkie). W przypadku zaś edycji Windows 10 tanie klucze w większości pochodzą z wycieku albo są sprzedawane przez użytkowników wersji Java (dostajesz darmowy klucz jak kupisz wersję Java). Oczywiście w tym przypadku też jest szansa na myk jak w edycji Java - skradziona karta bądź payback i ma dwa klucze - konto premium (Java) oraz klucz do wersji Windows 10. Tutaj kupno klucza z wycieku bądź kartą (kradziona lub payback) grozi blokadą konta Microsoft.

W przypadku edycji Java taka cena świadczy o zakupie z kradzionej karty kredytowej albo możliwe zrobienie paybacku (wycofania pieniędzy). W tym wypadku jest możliwość zablokowania konta - gry Steam przy takim zakupie usuwają, chyba że były kupione tak poza Steamem (np. w Muve, gry-online czy cdkeys.com gdzie keye są od Valve usuwają, w innych wypadkach takich jak strony producenta sprzedawane są klucze wygenerowane przez wydawcę bądź developera i usunięcie takiego jest bardzo rzadkie). W przypadku zaś edycji Windows 10 tanie klucze w większości pochodzą z wycieku albo są sprzedawane przez użytkowników wersji Java (dostajesz darmowy klucz jak kupisz wersję Java). Oczywiście w tym przypadku też jest szansa na myk jak w edycji Java - skradziona karta bądź payback i ma dwa klucze - konto premium (Java) oraz klucz do wersji Windows 10. Tutaj kupno klucza z wycieku bądź kartą (kradziona lub payback)  grozi blokadą konta Microsoft.

Nie wiem czy mieli by tyle + i pozytywnych ocen, pewnie kradzione.

Bo oceny na allegro większość wystawia po sprawdzeniu konta. Większość komentarzy z opisem to "login i hasło działa" albo "dostałem zły login i hasło" co jeszcze umniejsza legalność kluczy. Podobnie to działa na targowiskach kluczy. Jak chcesz bawić się w "e-paserkę" to lepiej wykorzystać targowiska takie jak G2A czy Kinguin gdzie dostajesz gwarancję 30-60 dni na konto/klucz za podobną cenę co wystawione tutaj na Allegro (na G2A trochę drożej by wychodziło), ale musisz mieć świadomość że za taką kwotę legalnego klucza/konta do Minecrafta nie zdobędziesz a tylko wesprzesz krętaczy i oszustów.

Bo oceny na allegro większość wystawia po sprawdzeniu konta. Większość komentarzy z opisem to "login i hasło działa" albo "dostałem zły login i hasło" co jeszcze umniejsza legalność kluczy. Podobnie to działa na targowiskach kluczy. Jak chcesz bawić się w "e-paserkę" to lepiej wykorzystać targowiska takie jak G2A czy Kinguin gdzie dostajesz gwarancję 30-60 dni na konto/klucz za podobną cenę co wystawione tutaj na Allegro (na G2A trochę drożej by wychodziło), ale musisz mieć świadomość że za taką kwotę legalnego klucza/konta do Minecrafta nie zdobędziesz a tylko wesprzesz krętaczy i oszustów.

ok, dzieki za pomoc, kupie na tym g2a czy gdzies

Tylko pamiętaj że za taką cenę klucz nie będzie legalny nawet na giełdach. To że nie zostanie zablokowany to inna sprawa, ale na grze nie zarobi producent tylko sprzedawca.

Tylko pamiętaj że za taką cenę klucz nie będzie legalny nawet na giełdach. To że nie zostanie zablokowany to inna sprawa, ale na grze nie zarobi producent tylko sprzedawca.

a nawet producent może stracić jeśli właściciel karty zażąda zwrotu hajsu.

Pisałem o tym wyżej, nie chcę mi się jeszcze raz tego pisać...

Witam, znalazłem na allegro konta (zapewne używane) za 3zł. Czy ktoś kupował takowe konto i mu działa ?? tutaj link : http://allegro.pl/minecraft-konto-premium-gift-code-automat-24-7-i6532271513.html

To nie są kradzione konta itd. Są to po prostu konta współdzielone , na które jednocześnie może się logować ileś tam osób, na takim koncie grać można tylko offline.