Minecraft zapisy na grę :)

Jako iż nie spotkałem podobnego tematu zakładam go :)

No to ja będę pierwszy :)

Szukam 1 max 2 osób do gry

Wiek:11-14 może być więcej jeżeli nie będzie wam przeszkadzało to że mam 13 lat :)

Micro:Tak

Serwer już stoi.

Wgrane pluginy: commandbook, chaircraft, movecraft, stargate(portale), player editor, dynmap (możliwość zobaczenia mapy), Explosive Snowballs (Śnieżka działa jak TNT :)), coś tam jeszcze ale tylko dla adma :) Jeżeli zaproponujecie mi jakiś plugin wgram go, poza IConomy!! :)

kurcze, nie mieszczę Się nawet w przedziale wiekowym :( A bym pograł

@ps : po ch** aż 2tematy?

Jak przeszedłeś mutację to nie pogram -.-

A jak nie to też nie... Bo też mam 13 lat... -.-

Nie wiem czemu się 2 tematy zrobiły (może dlatego że własnie mi net zwolnił i coś się zacieło)

A ile masz lat?

@Roark i co w związku z tym że też masz 13 lat? O.o

Tylko 1 osoby? Nie masz możliwości zwiększenia limitu graczy? ;D

Z chęcią bym zagrał z grupką ludzi na jakimś serwie.

PS. mam 17 lat ;P

Obawiam się że mój komputer nie wytrzyma więcej, max.3 graczy :)

Więc jak coś to 2 osób :)

Ok nie ma limitu wieku, oczywiście jeżeli nie będzie wam przeszkadzało to że mam 13 lat ;]

Ja bym zagrał ;]

Hmm mam lat 14

W minecrafta gram od wersji alpha

Sorka, ale nie pogram, bo już mam parę serwerów... Ale patrz! Są plusy! Napisałem i zaraz parę osób napisało ;)

No to dobra UNSTOPPABLE podaj nazwę skype :)

Aa, żeby grać na moim serwie trzeba (jeżeli chcę się widzieć lepsze skiny) pobrać takie coś :)

Taa to może lepiej ty podaj swój skype ;] bo jescze muszę założyć a co do tego czegoś to się domyślam xd

Ok wysyłam na PW.

W temacie chodzi o to żeby inni też pisali że potrzebują np. 3 osób więc śmiało :P

Jako iż nie spotkałem podobnego tematu zakładam go :)

No to ja będę pierwszy :)

Szukam 1 max 2 osób do gry

Wiek:11-14 może być więcej jeżeli nie będzie wam przeszkadzało to że mam 13 lat :)

Micro:Tak

Serwer już stoi.

Wgrane pluginy: commandbook, chaircraft, movecraft, stargate(portale), player editor, dynmap (możliwość zobaczenia mapy), Explosive Snowballs (Śnieżka działa jak TNT :)), coś tam jeszcze ale tylko dla adma :) Jeżeli zaproponujecie mi jakiś plugin wgram go, poza IConomy!! :)