Minecraft

b5c0c77f.png

Ahh minecraft co to za gra?.Pewnie wielu z was zadaje sobie to pytanie więc właśnie w tym temacie uzyskacie odpowiedź na to pytanie.

Układ

●1.Wstęp

●2.Kilka Zdjęć z Gry

●3.Filmik z Gry

●4.Moje Zdanie

●5.Końcowa Ocena

1.Wstęp

Minecraft to wspaniała i nietypowa gra pozwalająca graczom na swobodne wznoszenie wymyślonych przez nich budynków,budowy kopalń czy innych świetnych rzeczy które można robić w tej grze.

Minecraft to produkcja studia Mojang Specifications.Gracz na początku gry musi zdobyć surowce dzięki których będzie mógł stworzyć takie rzeczy jak kilof,piekarnik,łopata i inne rzeczy których jest bardzo dużo.Gra oferuje dwa tryby rozgrywki czyli multiplayer i singleplayer.

Minecrafta nie da się przejść,gra toczy się bez końca i bez ograniczenia pomysłów graczy.

Wiele osób twierdzi że grafika minecraft'a to porażka,a jednak dla mnie to grafika bardzo przystosowująca się do klimatu a właściwie grafika daje taki klimat tej grze.Świat minecraft'a nie jest ciągle taki sam,gdy zaczniemy nową grę świat regeneruje nam się sam,więc nigdy nie zdarzy się przypadek by zobaczyć ten sam świat dwa razy.Oczywiście minecraft jest wyposażony w zapisywanie gry,inaczej chyba każdy załamałby się tworząc swój wielki,pełen możliwości,duży świat po czym wychodzi z gry,a gdy chce wrócić nie może.Minecraft to płatna gra kosztująca około 60 zł,lecz można ją pobrać za darmo z głównej strony Minecrafta

2.Kilka Zdjęć z Gry

minezrobione1.jpg
minezrobione2.jpg
minezrobione3.jpg

3.Filmik Z Gry

4.Moje Zdanie

Moim zdaniem gra zasługuje na 10/10 punktów.Gra mnie bardzo wciągnęła,grywam w nią nawet po 4 h dziennie.

Gra może nie zachwyca grafiką ale wyobraźcie sobie taki typ gry w super grafice.Jedną z podobnych gier(lecz nie do końca bo bardzo się różnią) jest Garry Mod modyfikacja Counter Strike'a,w której na początku myślimy że będzie super i tak dalej,lecz po pewnym czasie nam się to nudzi,lecz w Minecraft'cie jest całkowicie inaczej i zapewniam was że prędko wam się to nie znudzi.

5.Końcowa Ocena

Zalety

●Generowanie się mapy,czyli nigdy nie ta sama monotonna mapa.

●Różnorodność wyczynów,czyli kopanie,budowanie i tak dalej.

●Grafika.Och zdziwieni? dla mnie jak na tą grę grafika jest 10/10.

●Niekończona się gra.

●Prawie nigdy się nie znudzi bo zawsze można wpaść na innym pomysł zbudowanie kolejki czy też wykopanie największego tunelu.

Wady

●Kilka małych bugów.

●Brak możliwości wgrywania pewnych modyfikacji na bezpłatna wersje minecrafta.

Przepraszam za wszystkie popełnione błędy interpunkcyjne czy też ortograficzne.Jest to mój pierwszy artykuł więc jeżeli chcecie proszę pisać co mam zmienić i tak dalej,bo jak na razie specjalizuje się tylko w robieniu trailer'ów do gier.(ten filmik zawarty w tym temacie nie jest mój)

b5c0c77f.png

To w KwadratKrafcie nawet słońce jest kwadratowe? Epicko.

Panie niżej, ciekaw jestem ile dostaniesz warnów ;<

nawet księżyc ale dobra.

Jest to dla mnie najlepsza gra jaką stworzył ten przecudowny świat

nawet księżyc ale dobra.Jest to dla mnie najlepsza gra jaką stworzył ten przecudowny świat

Ps.używam pirackiej wersji i mam to samo co na oryginalnej grze

mod_ico.png
Jako, że masz ostatnie ostrzeżenie, daruję Ci, ale pamiętaj aby edytować posty, następny razem będzie warn + ban za ilość warnów. - Salek

Ta wielkie halo pomylił się człowiek i grożą już banem

warn_ico.png
No cóż nie wiem czy zrobiłeś to specjalnie, a może jesteś niewyobrażalnie głupi, ale powiedziałem Ci coś o edycji postów i ja nie groziłem Ci niczym, tylko Cię ostrzegałem taka jest moja praca na tym forum, niestety nie usłuchałeś mojej 'rady', warn + ban 24h za maks warnów. - Salek

Eee.... Czemu niby stare? Ta gra jest młodsza niż rok.

@konrad26

Jeżeli czytasz ze zrozumieniem to na pewno wiesz że chodzi mi o to że modów,większości modów nie da się wgrać na darmową wersje minecrafta i to nie jest żaden pirat skoro pobiera się ja z strony producenta.

@Iraasta

Poniosło mnie z tematem troszkę z tematem.;)

ps.Może ktoś teraz napisze jak mi idzie bo chciałbym wiedzieć co mam zmienić gdy napisze drugi tekst.

Tak się wtrącę w temat jeżeli ktoś ma jakiś server piracki na hamachi lub dedyku chętnie dołączę bo mój 4-osobowy już mi się znudził :)

Również bym chętnie zagrał na multiplayer'rze ale ktoś by mi musiał napisać jak to się robi.

Jak coś kontakt do mnie :5334043 (gg)

Iraasta ma chyba jakiś serwer.

Jeżeli ma to może się chłopak pochwali fajnie by było wybudować jakieś fajne miasto :)

b5c0c77f.png

Ahh minecraft co to za gra?.Pewnie wielu z was zadaje sobie to pytanie więc właśnie w tym temacie uzyskacie odpowiedź na to pytanie.

Układ

●1.Wstęp

●2.Kilka Zdjęć z Gry

●3.Filmik z Gry

●4.Moje Zdanie

●5.Końcowa Ocena

1.Wstęp

Minecraft to wspaniała i nietypowa gra pozwalająca graczom na swobodne wznoszenie wymyślonych przez nich budynków,budowy kopalń czy innych świetnych rzeczy które można robić w tej grze.

Minecraft to produkcja studia Mojang Specifications.Gracz na początku gry musi zdobyć surowce dzięki których będzie mógł stworzyć takie rzeczy jak kilof,piekarnik,łopata i inne rzeczy których jest bardzo dużo.Gra oferuje dwa tryby rozgrywki czyli multiplayer i singleplayer.

Minecrafta nie da się przejść,gra toczy się bez końca i bez ograniczenia pomysłów graczy.

Wiele osób twierdzi że grafika minecraft'a to porażka,a jednak dla mnie to grafika bardzo przystosowująca się do klimatu a właściwie grafika daje taki klimat tej grze.Świat minecraft'a nie jest ciągle taki sam,gdy zaczniemy nową grę świat regeneruje nam się sam,więc nigdy nie zdarzy się przypadek by zobaczyć ten sam świat dwa razy.Oczywiście minecraft jest wyposażony w zapisywanie gry,inaczej chyba każdy załamałby się tworząc swój wielki,pełen możliwości,duży świat po czym wychodzi z gry,a gdy chce wrócić nie może.Minecraft to płatna gra kosztująca około 60 zł,lecz można ją pobrać za darmo z głównej strony Minecrafta

2.Kilka Zdjęć z Gry

minezrobione1.jpg

minezrobione2.jpg

minezrobione3.jpg

3.Filmik Z Gry

4.Moje Zdanie

Moim zdaniem gra zasługuje na 10/10 punktów.Gra mnie bardzo wciągnęła,grywam w nią nawet po 4 h dziennie.

Gra może nie zachwyca grafiką ale wyobraźcie sobie taki typ gry w super grafice.Jedną z podobnych gier(lecz nie do końca bo bardzo się różnią) jest Garry Mod modyfikacja Counter Strike'a,w której na początku myślimy że będzie super i tak dalej,lecz po pewnym czasie nam się to nudzi,lecz w Minecraft'cie jest całkowicie inaczej i zapewniam was że prędko wam się to nie znudzi.

5.Końcowa Ocena

Zalety

●Generowanie się mapy,czyli nigdy nie ta sama monotonna mapa.

●Różnorodność wyczynów,czyli kopanie,budowanie i tak dalej.

●Grafika.Och zdziwieni? dla mnie jak na tą grę grafika jest 10/10.

●Niekończona się gra.

●Prawie nigdy się nie znudzi bo zawsze można wpaść na innym pomysł zbudowanie kolejki czy też wykopanie największego tunelu.

Wady

●Kilka małych bugów.

●Brak możliwości wgrywania pewnych modyfikacji na bezpłatna wersje minecrafta.

Przepraszam za wszystkie popełnione błędy interpunkcyjne czy też ortograficzne.Jest to mój pierwszy artykuł więc jeżeli chcecie proszę pisać co mam zmienić i tak dalej,bo jak na razie specjalizuje się tylko w robieniu trailer'ów do gier.(ten filmik zawarty w tym temacie nie jest mój)

b5c0c77f.png