Witam mam pewne pytanie, otóż nie rozumiem zbytnio sprawy MineCraft'a. Na oficjalnej stronie można sobie pograć a do MP wystarczy się zalogować więc po co jest ta opcja żeby kupić?
MineCraft
bo by grać w surwiwal z ludźmi przez neta, no i w ogóle by grać w surwiwal legalnie to trzeba zabulić, a clasik z nieskończoną liczbą klocków jest free
mhm... a czy w free da się, zrobić coś czym mógłbym wysadzić TNT?
w Clasicu możesz tylko budować i to za darmo nawet z innymi graczami. W płatnej wersja (albo piracka) czyli wersja Alpha możesz robić wiele więcej rzeczy niż tylko budować z klocków, np robić TNT, walczyć z potworami itp.
Na tym kanale masz filmiki o Minecrafcie. Od przeżycia pierwszej nocy do zrobienia szafy grającej i podwójnych drzwi. O TNT tez jest. http://www.youtube.com/user/MinecraftPL
no dobra tylko nie chce oglądać tych filmików bo jeszcze bardziej na kręcę się na tą gre xD (bo free mi nie wystarcza) a nie sądze żebym wwybulił na to kasę (ja bym mógł, tylko, że niestety mój brat i rodzice nie popierają tego zdania xD. I nie nie jestem dwunastoletnim dzieciakiem zeby pytać się o gry, chodzi o to, że raczej nie dadzą mi kasy żebym mógł kupić taka gierke) no cóż pozostaje free lub czekać aż gra z B2P zmieni się na F2P xD
Witam mam pewne pytanie, otóż nie rozumiem zbytnio sprawy MineCraft'a. Na oficjalnej stronie można sobie pograć a do MP wystarczy się zalogować więc po co jest ta opcja żeby kupić?