MineCraft

Witam. Chciałbym stworzyć Swój serwer tylko nie wiem jak mam juz swoje Hamachi ale nie wiem jak założyć serwer A gdyby co to potrzebuje kilku ludzi na np Hostera Itd. Gdy mi ktoś pomoże dogadamy się.Na Początek chciałbym się dowiedzieć jak zrobić serwer Minecraft.

Witam. Tutaj masz to opisane "łopatologicznie". Sam dzięki temu założyłem serwer.

Jeśli chcesz udzwignąć na serwerze więcej niż 5 graczy musisz mieć w miare dobry komputer. Powyżej tego co napisze: core 2 duo 2.5 ghz, 7800GT, 3gb ram albo 4gb ram.

Nie tyle komputer, co internet. Ja na 1 mb grałem na 3. Trochę kolegą muliło, a mi nic. Teraz jedynie z bratem trochę gram w Multiplayera.

no narazie tylko 4 utrzyma ja tez sie licze czyli 3 Ok Macie ip

FreeCraft999- Ip hamachi-Haslo 123

5.220.55.198:4062-DO Mp

A no ta i potrzebny klient 1.2_01

Edit

Mam jeden problem chce żeby był cały czas dzień ale nie wiem jak narazie zamykam Bo ja chce żeby był cały czas dzień a jest noc pomocy.

ee bo mam problem pograł bym z wami mam neta 15mb/s jak coś...ale hamachi mnie nie cche logować, pisze cos ze odrucono logowanie nie wiem juz co zrobic z tym HELP ME!

To opisz daj Screena Pomoge ci

Szkoda ze na wersji 1.2_01 bo ja mam ta nowsza a tez bym pograł bo niestety tylko pirat.

ja tak samo mam tylko 12_2 ;]

http://www.multiupload.com/VDKRXVZ7ZA

Tutaj jest link do 1.2_01

Jak chcecie zebym wlaczyl to pisac na hamachi =]

Witam. Chciałbym stworzyć Swój serwer tylko nie wiem jak mam juz swoje Hamachi ale nie wiem jak założyć serwer A gdyby co to potrzebuje kilku ludzi na np Hostera Itd. Gdy mi ktoś pomoże dogadamy się.Na Początek chciałbym się dowiedzieć jak zrobić serwer Minecraft.