MineCraft

Witam chcial bym was zaprosić na mój server Minecraft przez hamachi.

udźwignę dajmy 5-10 osób bo jak grało 3 to było bez lagów.

PS: wyłączyłem potwory i zwierzęta dzięki temu niema praktycznie lagów.

oto dane:

ID hamachi: CraftFree

Haslo: 1234

ID serva:5.158.44.10

Server jest na wersji beta 1.3_01

Bardzo duzy update :) na moim servie B) server stoi na Bukkit modzie. jest LWC plugin, IZone plugin (czyli nikt ci nic nie zniszczy oprucz ciebie) jest tez trade plugin ( czyli mozesz wymieniac zeczy za zeczy) wiecej Info na serveze.. zapraszam

Od dzis jest White-list narazie jest 3 osob ktore moga grac. dodam wiecej jezeli beda ogarnięci i normalni w sęsie niebeda nic niszczyc tylko grac normalnie i sie sluchac adminow.

chciał bym tylko zaprosić ogarniętych graczy którzy pomagają i się angażują w to co robią

ci co będą niszczyć innych ludzi prace od razu dam bana.

A na jakiej wersji ten server, bo chętnie bym zagrał.

Poraz kolejny Odswierzam :)

Odswierzam1
*

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!?

*W takim razie jestem archeologiem.

To ja powiem tak. Mało mnie interesuje czego ty chcesz, ale na tym forum promujemy poprawną ortografię, więc póki nie poprawisz błędów, ja nie otworzę tematu. Zajrzyjcie do słownika, przyda wam się w przyszłości. (Jak poprawisz, to treść poślij mi na pw, wtedy będziesz mógł dalej prowadzić - jakże rozbudowaną - dyskusję)

Ja zaraz spróbuje bo na serio to mInecraft znam tylko z filmów xD i nie wiem co robić ;/.

Super już wiem jaki ja mam problem -.- Na każdym ..No comment..(kliencie) jest trojan na 100% a już próbowałem ponad 20 różnych wersji :huh:

Widze ze duzo osob ma problem z pobraniem minecrafta :) tak wiec prosze link do wersji Cracked minecraft cracked jak zainstalojecie wbijcie do gry wpiszcie nick, zaznaczcie force update i start game :)...

Odswierzam

przepraszam r3m4ke za tyle postow :)

mod_ico.png
Nie odświeża się tematu co kilka godzin. Troszeczkę się Tobie nazbierało ,więc skromny warn. Mam nadzieję ,że ostatni :) - crracked

Już się cieszyłem ;) ..... ale nagle BOOM! <_< klient z trojanem.Sry ale to na 99% nie wina klientów ale sam nie wiem xD jeszcze dam jak coś linka do YT w sprawie tego co się dzieje :huh: . Ok jak coś to życzę miłej gry

POPRAWKA!!!!!!!! :D.Antywirus = ZUO!!!!!!! morał jest taki.Jeśli chcecie grać w mineCrafta od razu radzę odinstalować AVG antywirus jesli ktos ma -.-

ps.Sry że tutaj pisałem bo ja bym nie niszczył innych budowli ale ogarnięty to jestem tylko w 30% xD

Może z wami pogram ... :D

Zagrac moze kazdy jezeli jest miejsce na serveze :) a jak narazie jest to liczba 10 uzytkownikow :) jak niebedzie lagow to zwiekrze liczbe online :) do 13

Odswierzam yay

warn_ico.png
Warn za dp.-Dzz

Chcicałbym zauważyć że w tej chwili najnowsza wersja Minecrafta w tej chwili to nie 1.3 tylko 1.3_01 xD

Pozdrawiam,ReuniclusTV :P

Chcicałbym zauważyć że w tej chwili najnowsza wersja Minecrafta w tej chwili to nie 1.3 tylko 1.3_01 xDPozdrawiam,ReuniclusTV

Działa i na tej naj naj nowszej xd

Mogę z czystym sercem polecić serv świetna zabawa nikt nie psuje domków i jak narazie zero lagów :)

Ok grałem widziałem i serv jest Supcio :D.Jest śmietnik(However :P) wioska(bo do miasta jeszcze trochę brakuje :rolleyes: .A admin którego poznałem jest(cenzuralne słowo chyba)a po kulturze Zajefajny xD.Polecam serwa

Ja chetnie z wami pogram, bede jakos o 13-14.

Landryn :P

Wywala mi ze siec nie istnieje :angry: , weź podaj tą nazwę jeszcze raz.

Wywala mi ze siec nie istnieje , weź podaj tą nazwę jeszcze raz.

Hmmm odpowiedź jest tutaj niezrozumiała gdyż pewne sprawy są niewyjaśnione akurat w tym temacie.Ten serwer został zamknięty gdyż nachodziła tam fala pożarów tworzona przez pewnie wszystkim znane określenie "neokidy" ;P.Serwera nie ma i nie chce ujawniać za dużo informacji gdyż mogłyby one doprowadzić do kontrowersji lecz po rozmowie z administratorem serwera Tutaj znanym pod nickiem "NickNaxx" odpowiem na trudniące wielu użytkowników tutaj pytania.

Ale fajną wypowiedź udało mi się wykreować :lol:

Pozdrawiam,CuQierasek jako ReuniclusTV :P

Umówcie się na gadu-gadu bo tutaj się nie dogadacie...

musze odswierzyc ;) bo na tamtych servach hamachi byl syf i zrobilem dzisiaj nowa :D

tak wiec wbijac do CraftFree haslo 12345

Refresh. czytajcie pierwszy post

warn_ico.png
Warn za dp.-Dzz

Witam chcial bym was zaprosić na mój server Minecraft przez hamachi.

udźwignę dajmy 5-10 osób bo jak grało 3 to było bez lagów.

PS: wyłączyłem potwory i zwierzęta dzięki temu niema praktycznie lagów.

oto dane:

ID hamachi: CraftFree

Haslo: 1234

ID serva:5.158.44.10

Server jest na wersji beta 1.3_01

Bardzo duzy update :) na moim servie B) server stoi na Bukkit modzie. jest LWC plugin, IZone plugin (czyli nikt ci nic nie zniszczy oprucz ciebie) jest tez trade plugin ( czyli mozesz wymieniac zeczy za zeczy) wiecej Info na serveze.. zapraszam

Od dzis jest White-list narazie jest 3 osob ktore moga grac. dodam wiecej jezeli beda ogarnięci i normalni w sęsie niebeda nic niszczyc tylko grac normalnie i sie sluchac adminow.

chciał bym tylko zaprosić ogarniętych graczy którzy pomagają i się angażują w to co robią

ci co będą niszczyć innych ludzi prace od razu dam bana.