Minecraft

Witam szukam osób ktore sa chetne do gry Minecraft, jest możliwość abym postawił własny serwer jak iż mam łącze UPC 120 Mega lagów zapewne nie będzie. Szukam osoby która wytłumaczy mi co i jak ponieważ grę widziałem tylko i wyłącznie na filmikach ;)

Zacznijmy od tego, że najpierw kup minecraft'a, jak chcesz jechać na piracie, to koniecznie będzie hamachi.

PS. Pirata sam znajdziesz ^^

Jak nie wiesz co i jak to popatrz sobie na tutoriale na yt, jest ich masa, albo zobacz na minecraft wiki. Dopiero potem, jeśli nadal nie załapiesz pytaj się innych ;)

Czy ja was się pytam gdzie mogę znaleźć o tym materiały czy gdzie mogę kupić oryginalną grę ?

Jeśli nie potraficie czytać ze zrozumieniem to nie zaczynajcie się wypowiadać.

Jasno jest napisane iż szukam ludzi do gry i osoby która wytłumaczy mi jak się stawia serwer.

Jeśli nie potraficie tak prostej wypowiedzi zrozumieć to nie próbujcie zabłysnąć tylko wracajcie do podstawówki.

Jak pirat, to ja jestem chętny do gry :).

Mam też 1-2 znajomych, którzy także będą grać :).

ty myslisz ze ktos ci bedzie od 0 tlumaczyl wszystko ....eh jest od xxxxx turiolai wiec nie rob z siebie .....

Napisałeś, że szukasz osoby, która wytłumaczy ci co i jak, a nie szukam osoby, która wytłumaczy mi jak postawić serwer; szukam osoby, która ze mną zagra...

Aha Akemi jeszcze jedno napisałeś: Jeśli nie potraficie tak prostej wypowiedzi zrozumieć to nie próbujcie zabłysnąć tylko wracajcie do podstawówki.

Nikt tu nie próbuje zabłysnąć i ja, tak samo jak inni zrozumieliśmy twoją wypowiedź. Sęk w tym, że ty sam nie sprecyzowałeś troszkę pytania.

"Jasno jest napisane iż szukam ludzi do gry i osoby która wytłumaczy mi jak się stawia serwer." Serio? Ja tu widzę: "Szukam osoby która wytłumaczy mi co i jak ponieważ grę widziałem tylko i wyłącznie na filmikach"

Sora, że nie używałem cytuj.

Temat został zamknięty. Powód: Zamykam na prośbę autora.

Witam szukam osób ktore sa chetne do gry Minecraft, jest możliwość abym postawił własny serwer jak iż mam łącze UPC 120 Mega lagów zapewne nie będzie. Szukam osoby która wytłumaczy mi co i jak ponieważ grę widziałem tylko i wyłącznie na filmikach ;)