Minecraft

Witam, szukam scrackowanego, prywatnego, darmowego, czy jak to się nazywa, serwera Minecraft 1.8.

Najlepiej żeby był system działek, customowe komendy, taki jak choćby /set spawn, czy ustawianie własnych waypointów, lub korzystanie ze zrobionych przez GM. Fajnie by było gdyby były na nim co jakiś czas eventy PVP, np na oddzielnej lokacji. Nie chodzi mi o jakiś serwer RPG, głównie o taki, na którym buduję domek na swojej działce i właśnie co jakiś czas podczas eventu będzie PVP. Zna ktoś taki serwer i mógłby się ze mną podzielić? Jeśli zabronione jest podawanie linków do prywatnych, crackowanych serwerów bardzo bym prosił o wysłanie go na PW. ;)

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Aktualnie pogrywam na CrazyCraft. Jest miło, 4 miasta, oddzielna mapa do pozyskiwania surowców, waypointy. Pvp specjalnie nie ma, ale coś się wymyśli ;)

Ps: aa właśnie, nie ma dzieci neo, ponieważ rekrutacja na WL jest dość surowa.

Chętnie bym zagrał na tym CrazyCrafcie, ale mam pytanie, czy potrzeba do tego oryginała?

Przeczytaj posty wyżej-.-

Od siebie polecę dwa świetne serwery. Minefox i Sleeping Forest. Oba są w toku rozbudowy, więc będzie można zacząć z czystym kontem razem z wieloma innymi graczami.

Crazy Craft odpada - mam jakiś dziwny błąd, "Flying is disabled on this server" i od razu mnie kickuje. Nie wiem co na to poradzić... Więc chyba pogram na Minefoxie, chociaż straszna tu dzieciarnia. -.-

20 zł kosztuje klucz do Minecraft.. sam zakupiłem i nie żałuje ;p

Alternativ Serwer ma wszystko czego potrzebujesz:

- kilka frakcji, każda ma misato w innym stylu

- swstem wojen i sojuszy między miastami

- 24/7

- 100 slotów

- nie potrzeba premium

-Własny TS na którym można dostać kanał

http://alternativmc.pl/forum więcej informacji pod tym adresem

zakładam właśnie z z ludzmi z tego forum frakcje podam link do tematu jak coś http://alternativmc.....php?f=51&t=616

Po 1. nie polecam MineFox'a. Nieudolna administracja, bardzo niski poziom intelektualny oraz wiekowy.

Ale za to polecam Alternativ. Wielki PLUS dla tego serwera. Na prawdę świetnie się tam gra - polecam i zachęcam.

Ja wlasnie mam zamiar zaczac grac na Alternativ.

To co robimy gildię i ekipę? :D

Grałem na Alternative. Może ktoś kojarzy Krasuc'a? Byłem władcą Icewill. Ale to nie miało większego sensu. Zakładanie własnego miasta to tragedia. Masz 5 mieszkanców - rzadko masz z kim grać. Masz 15~ mieszkańców to jest istny burdel. Krasuc to Krasuc tamto. Serwer polecam, ale zakładanie własnego miasta, nawet osady jest do d*py.

Witam, szukam scrackowanego, prywatnego, darmowego, czy jak to się nazywa, serwera Minecraft 1.8.

Najlepiej żeby był system działek, customowe komendy, taki jak choćby /set spawn, czy ustawianie własnych waypointów, lub korzystanie ze zrobionych przez GM. Fajnie by było gdyby były na nim co jakiś czas eventy PVP, np na oddzielnej lokacji. Nie chodzi mi o jakiś serwer RPG, głównie o taki, na którym buduję domek na swojej działce i właśnie co jakiś czas podczas eventu będzie PVP. Zna ktoś taki serwer i mógłby się ze mną podzielić? Jeśli zabronione jest podawanie linków do prywatnych, crackowanych serwerów bardzo bym prosił o wysłanie go na PW. ;)

Z góry dziękuję i pozdrawiam.