Minecraft

Siemka, mam pytanko czy nie ma jakiś ludzi którzy by pograli w MC survi bez modów żadnych ani innych dupereli tego rodzaju? Typowy COOP bez działek tylko wielki świat. Servera stawiać nie mogę bo PC mam słaby. Kontakt ze mną : skype; pinius007

Z tego co się orientuję to zły dział, minecraft to nie MMO, ten temat powinien być w "Gry komputerowe"

@up

Widziałem jak ludzie pisali tutaj w "Inne MMO", sam nie wiedziałem gdzie wpisałem minecraft w wyszukiwarce i zobaczyłem że tutaj to napisałem.

jeżeli temat nadal aktualny to radze ci znaleść kumpli do gry. takich kumpli z osiedla anbo z klasy bo z takimi "obcymi" ludźmi według mnie jest hmm... dziwnie. nie można sie tak powygłupiać jak u "swoich". więc znajdź przyjaciół , załóżcie serva i grajcie! :D a jak nie masz przyjaciół (O.O wow ale to dziwnie zabrzmiało xD) korci powiedzieć "to znajdź" ale niechce być nie miły (^^) więc poszukaj sam jakiegoś serva. jest wiele napaleńców na minecrafta na pweno kogoś najdziesz ;D pa pa i powodzenia! (GL)

Siemka, mam pytanko czy nie ma jakiś ludzi którzy by pograli w MC survi bez modów żadnych ani innych dupereli tego rodzaju? Typowy COOP bez działek tylko wielki świat. Servera stawiać nie mogę bo PC mam słaby. Kontakt ze mną : skype; pinius007