http://www.youtube.com/watch?v=BMO6ybY6lBQ zapraszam do oglądani, komentowania i subskrybowania oraz proszę o wyrozumiałość, gdyż jest to moj pierwszy film nagrany ze spontanu. Póżniej akcja bedzie ciekawsza, a narazie jest to krótkie wprowadzenie

http://www.youtube.com/watch?v=BMO6ybY6lBQ zapraszam do oglądani, komentowania i subskrybowania oraz proszę o wyrozumiałość, gdyż jest to moj pierwszy film nagrany ze spontanu. Póżniej akcja bedzie ciekawsza, a narazie jest to krótkie wprowadzenie
Świetny głos tyle mam do powiedzenia(napisania). Ile lat masz na karku?
14
1 gim.?! Nie wierze. Ja już jestem po mutacji... mówią, że mam podobny głoś do... Obamy. Tak do Obamy. Może nakręcisz serial ;D
no to wedlug cb ile mam lat?
Nie urzywajmy skrótów. Poprzez Twój sposób mówienia i glos strzelił bym 11-12(ostatecznie 10). Moje zdanie. Spytales powiedziałem. Ale ogolnie pomysł dobry.
no i speszyłeś chłopaka, usunął film :/
Przez zdanie 1 szarego człowieka ;/. Nie wiedziałem że tak na ludzi wpływam. Poprostu wyraziłem swoje zdanie. Wróć do nas mistrzu!
Nie urzywajmy skrótów. Poprzez Twój sposób mówienia i glos strzelił bym 11-12(ostatecznie 10). Moje zdanie. Spytales powiedziałem. Ale ogolnie pomysł dobry.Przez zdanie 1 szarego człowieka ;/. Nie wiedziałem że tak na ludzi wpływam. Poprostu wyraziłem swoje zdanie. Wróć do nas mistrzu!
Ja natomiast po Twojej wypowiedzi stwierdzam, że nie jesteś dużo starszy Więc nie rób tu wykładu na temat wieku, jeśli sam nie jesteś dużo lepszy.
Twórco "Minecraftowe przygody" wstaw filmik jeszcze raz! Chce obejrzeć! Lubię takie filmiki, a ten z chęcią obejrzę.
Nie urzywajmy skrótów. Poprzez Twój sposób mówienia i glos strzelił bym 11-12(ostatecznie 10). Moje zdanie. Spytales powiedziałem. Ale ogolnie pomysł dobry.
Mam szesnaście lat i również mutacji nie przeszedłem, ogólnie rzecz biorąc mutacji może nie przejść nawet osiemnastoletni chłopak. Dobijają mnie osoby dla których nie liczy się to co ma ktoś w głowie tylko w głosie (?). No ale piszę tylko tak dla objaśnienia twojego "nie wierzę". Co do autora - nie ma co się przejmować i usuwać filmu z youtube - ktoś się nabija to świadczy jedynie o nim i jego głupocie. Niektórzy zapominają że sami kiedyś wstydzili się tego przez co ograniczali się tylko do pisania na komunikatorach bojąc się rozmawiać głosowo a w momencie przejścia mutacji nabijają się z innych (?) - bywa. :]
1. Nie nabijam się
2. Taa też mam 14 lat ale nie mówie tak jak on. Jestem no zeby tylko glupio nie zabrzmiało... bardziej dojrzały. Spytał ile myślę to napisałem i z jakiego powodu.
3. Mutacje mialem w wieku 11 lat
4. Nie kazałem mu nic usuwac.
5. Jezeli koledze z pietra wyżej chodzi o moją inteligencje to mam 4.3(jaai)
6. Teraz strasznie duzo ludzi czepia się co do mutacji. Ja tam nic do takich ludzi nie mam.
7. Sam pomysł nie jest zły co już wyżej napisałem.
Licze na przywrocenie filmiku na YT. I piszmy już o filmie.
Ps. Nie rozumiem jednego, do ok. 18 roku życia oceniają Cię według wieku. A potem parzą już na inne żeczy. Patrz na zachowanie, sposób pisania itp. a nie czepiasz się cyferek. Trzaskam zdanie jak jakiś nauczyciel. Wybaczcie
usunołem filmik do odrazu gadasz ze mam taki glos, a moze jakbys przeczytal opis filmiku to bys zrozumialem, ale nie najlepiej odrazu oceniac. gadalem tam takim slownictwem jak jakis 11 latek, poniewaz był to moj pierwszy filmik i nie widzialem co za bardzo gadac. filmika nie przywroce bo to byl taki filmik ze spontanu, ale jezeli na youtube sie trzepiaja ze nie mam orginalnej wersji i za ta daja minus, a nie dadza sobie nawet wytlumaczyć, wiec sorry. Ja chcialem tylko nagrać ten film i żeby mi powiedzieli co jest zle ( pewnie wszystko jest zle), ale odrazu najlepiej mowić że jest do bani jak to jest moj pierwszy film
Ps. Może i mam 14 lat, ale napewno zachowuje sie bardziej poważniej niż moim koledzy z klasy
usunołem filmik do odrazu gadasz ze mam taki glos, a moze jakbys przeczytal opis filmiku to bys zrozumialem, ale nie najlepiej odrazu oceniac. gadalem tam takim slownictwem jak jakis 11 latek, poniewaz był to moj pierwszy filmik i nie widzialem co za bardzo gadac. filmika nie przywroce bo to byl taki filmik ze spontanu, ale jezeli na youtube sie trzepiaja ze nie mam orginalnej wersji i za ta daja minus, a nie dadza sobie nawet wytlumaczyć, wiec sorry. Ja chcialem tylko nagrać ten film i żeby mi powiedzieli co jest zle ( pewnie wszystko jest zle), ale odrazu najlepiej mowić że jest do bani jak to jest moj pierwszy filmPs. Może i mam 14 lat, ale napewno zachowuje sie bardziej poważniej niż moim koledzy z klasy
Rozp******* mnie chlopie
No, pod względem ortografii i reszty to na pewno nie górujesz.
@Down
Ciebie można też o to zapytać. :]
Czy ja Ci coś zrobiłem? Wyraziłem swoją opinie. Między innymi o to chodzi.
PS. Co masz z polskiego(joke)?
haha , no zabawne ;D
Ehh, ja bym nie nagrywał filmików z własnym głosem (boże nie chodzi mi tu o ivone), zacznij to robić po mutacji, na pewno wpłynie to na oglądalność, sam jestem bardzo młody i mutacji nie mam, też mam zamiar robić filmiki, ale nie koniecznie z MC.
Liczę na twoją cierpliwość, wstrzymaj się z filmikami .
Czekaj do mutacji i ucz się płynnie, zrozumiale mówić. Nie jest fajne jak się ktoś jąka.
Ktoś się pytał co mam z polskiego. Mam całe 4!