[Mini-event] What song is this? [2]

Mam przyjemność zaprosić wszystkich graczy Guild Wars 2 na drugą już odsłonę małego eventu organizowanego przez gildię Leth mori Aiwe [LmA], zwanego "What song is this?"

Kiedy?
13 Kwietnia (Niedziela), 2014 o godzinie 17:30

Gdzie?

Ganderran Fields - Vigil Keep

eQgsLB3.png

Jaki serwer?

Blacktide

Kto może brać udział?

Każdy gracz Guild Wars 2. Osoby z innych serwerów mogą guestować :)

(Naturalnie nie są mile widziane jedynie osoby, które trafiły na Czarną Listę naszej gildii.)

O co chodzi?
Jeden z członków gildii Leth mori Aiwe będzie grał na flecie,
a wy musicie zgadnąć co to za piosenka.

Jak wygrać?
Wystarczy być pierwszą osobą,
która poda nazwę piosenki na kanale /s

Nagroda:
50g!

Bardzo fajny pomysł. Będzie to tylko jedna piosenka czy kilka? Konkretnie chodzi o to czy pula nagród do 50g czy cała kwota przeznaczona jest na jedną piosenkę?

Generalnie chodzi o to, żeby jedna osoba mogła zgarnąć całą pulę, myślę, że lepiej zadowolić jedną osobę całkiem niezłą sumką, niż wiele, jakimiś mniejszymi :>

Chociaż nie wykluczam, że w przyszłości event ten nie przybierze trochę innej formy - czas pokaże.

Zrobię tak, że zacznę grać jedną z piosenek i jeżeli by to trochę trwało i nikt by nie wiedział co do za melodia, to zmienię utwór na coś łatwiejszego :)

Rozumiem. Jakiego typu piosenki to będą? Coś w stylu motywu z Star Wars czy raczej coś ze ścieżki dźwiękowej GW2?

Wysłałem to ogłoszenie również na innych forach, także nie będę przed eventem dawał podpowiedzi tylko tutaj :P

hehe czekam w takim razie do niedzieli.

Przypominam, że to już dzisiaj! :) Zaczynamy o 17:30!

Przy czym informuję, że piosenka będzie bardzo łatwa, także wystarczy być szybkim :)

Łatwe 50g :)

Mam przyjemność zaprosić wszystkich graczy Guild Wars 2 na drugą już odsłonę małego eventu organizowanego przez gildię Leth mori Aiwe [LmA], zwanego "What song is this?"

Kiedy?
13 Kwietnia (Niedziela), 2014 o godzinie 17:30

Gdzie?

Ganderran Fields - Vigil Keep

eQgsLB3.png

Jaki serwer?

Blacktide

Kto może brać udział?

Każdy gracz Guild Wars 2. Osoby z innych serwerów mogą guestować :)

(Naturalnie nie są mile widziane jedynie osoby, które trafiły na Czarną Listę naszej gildii.)

O co chodzi?
Jeden z członków gildii Leth mori Aiwe będzie grał na flecie,
a wy musicie zgadnąć co to za piosenka.

Jak wygrać?
Wystarczy być pierwszą osobą,
która poda nazwę piosenki na kanale /s

Nagroda:
50g!