Mini Recka YS Online By Joker

No no no fajnie napisane b3ri7h szkoda że ja gram na innej rasie bo byśmy sobie popykali (jestem fighter 2xh toporki lvl 6 )

Chyba po 20 levelu rasy się spotykają w tym samym miejscu wiec jeszcze razem pogramy :lol:

Podaj swój nick to Cie dodam do listy F.

Ja jestem Warriorem 2 h Swordy :D Joker jaki masz nick?Bo b3ri7h mam już mam w liście :D

gratuluje wspaniałej recenzji, wszystko ładnie,piknie opisane i aż chce się grać,ale ja poczekam do ob(nie lubię za dużo bugów)

Więcej screenów:

Zachód słońca

20090228140114.th.jpg

Grubasek

20090228160348.th.jpg

Mozna gdzies jeszcze dostac keya do tejże gry :huh: ?

Możesz spróbować tutaj:

http://cgenetwork.com/option,com_eventlist...details/did,22/

Jeśli Ci się nie uda dostać key po tym adresem to będziesz musiał troszkę poczekać. Za jakiś czas mmosite.com udostępni swoje keye wiec sprawdzaj ta stronę co jakiś czas.

To moja pierwsza recka więc nie myślcie sobie że będzie super dokładna

Początki:

To tak Konto jest Instalka jest hmm co by tu a tak zainstalować wszystko ładnie pięknie odpalam grę patrzę na tworzenie postaci... Raptem 2 chłopów a reszta kobity dobra nie tracę nadziej patrze tworzenie postaci Marne ale dobra gram dalej wchodzę do świata gry wszystko cudowne ładny krajobraz piękna łączka i rzeczka próbuję zrobić pierwszy ruch WSAD i ding pierwsza rzecz której nie lubię w niektórych MMORPG nie da się chodzić WSAD ale chyba coś z tym zrobią ok idę a raczej klikam dalej pierwsze potwory przede mną od razu skill i... to jest fajne skille pięknie wyglądają i niektóre są obszarowe a każda do innej broni którą mamy na początku (a mamy 4 w ekwipunku oraz zbroje)zabiłem pierwsze potworki i lece dalej i tutaj robi się hard core po załadowaniu się paska jakiegoś tam chyba mocy mogę kliknąć F1,F2 lub F3 efekt... bardzo mocny atak obszarowy który i mnie zabrał 105 mamy również 2 inne zmieniające moc w HP i moc w MP

To by było na tyle jak zajdę dalej to z edytuję posta i dodam coś