Mini Recka YS Online By Joker

To moja pierwsza recka więc nie myślcie sobie że będzie super dokładna

Początki:

To tak Konto jest Instalka jest hmm co by tu a tak zainstalować wszystko ładnie pięknie odpalam grę patrzę na tworzenie postaci... Raptem 2 chłopów a reszta kobity dobra nie tracę nadziej patrze tworzenie postaci Marne ale dobra gram dalej wchodzę do świata gry wszystko cudowne ładny krajobraz piękna łączka i rzeczka próbuję zrobić pierwszy ruch WSAD i ding pierwsza rzecz której nie lubię w niektórych MMORPG nie da się chodzić WSAD ale chyba coś z tym zrobią ok idę a raczej klikam dalej pierwsze potwory przede mną od razu skill i... to jest fajne skille pięknie wyglądają i niektóre są obszarowe a każda do innej broni którą mamy na początku (a mamy 4 w ekwipunku oraz zbroje)zabiłem pierwsze potworki i lece dalej i tutaj robi się hard core po załadowaniu się paska jakiegoś tam chyba mocy mogę kliknąć F1,F2 lub F3 efekt... bardzo mocny atak obszarowy który i mnie zabrał 105 mamy również 2 inne zmieniające moc w HP i moc w MP

To by było na tyle jak zajdę dalej to z edytuję posta i dodam coś

owdupe

Gdzie sa przecinki i kropki?

Wybacz mi ale recenzja jest łagodnie mówiąc - kiepska.

Brak znaków interpunkcyjnych.

Baardzo chaotycznie napisane - Zdarzyło się że musiałem czytać zdanie dwa razy.

Nie opisałeś prawie nic, przez co i ja na temat gry też nie wiem nic, dowiedziałem się tylko że skille są efektywne, są dwie postacie i brak poruszania się klawiszami.

Zbyt krótkie.

Ale jeżeli nad tym popracujesz to powinno ci coś z tego wyjść.

Cytuję"to moja pierwsza recka"

niezbyt się postarałeś

Swoja droga: nie rozumiem stylu waszych recenzji. Mowie tutaj o wiekszosci z redakcji tego serwisu. Chcecie pisac tak bardzo luzacko, ale to nie wychodzi. Takie zwroty jak:

To tak Konto jest Instalka jest hmm co by tu a tak zainstalować wszystko ładnie pięknie odpalam grę

Strasznie wkurzajace. Pomijam fakt, ze nie wiem gdzie jest koniec zdania. Nastepnym razem zadbaj o interpunkcje. Jak postawisz pare kropek i przecinkow to bedzie ze 2 razy lepiej. Dalej: Chaos. Kazde zdanie przeczytaj pare razy i zobacz, czy wszystko jest przejrzyste. A ten taki "luzacki " styl...Lepiej pisz na sztywno:P. Uwierz mi, efekt bedzie duuuzo lepszy. Swoja droga, po co pisac recenzje pierwszych 5 minut gry?

Dzzz daj mu szanse , ja pisalem pierwsze wrażenia z PT2 po ilu grania na CB? 6-7h? Pozatym jestem loozny gość( kto kojarzy film:P) i nie bede sie spinał na poważne p[odejście niczym okrzyk Conana w AoC : Niech zabrzmią wojenne bębny :)

Ps. Tak z ciekawosći bo recke PT2 mam prawie gotową i będzie wkrótce, chcecie recke płatnego AoC?

Pozatym jestem loozny gość( kto kojarzy film:P) i nie bede sie spinał na poważne p[odejście niczym okrzyk Conana w AoC : Niech zabrzmią wojenne bębny

Do twojego stylu akurat nic nie mam.

Ps. Tak z ciekawosći bo recke PT2 mam prawie gotową i będzie wkrótce, chcecie recke płatnego AoC?

Mam recke w Cd Action, ale nie zaszkodzi przeczytac jeszcze jednej.

chcecie recke płatnego AoC?

chcemy i to bardzo

Witam.

jak dla mnie to całe YS online, jest bardziej podobne do L2 niż PT2...

Ale to tylko moja opinia, ponieważ nie grałęm, a jedunie oglądałem filmy.

KLIK!

Mi bardzo przypomina Gw

Kilka screenów przedstawiających YS Online:

Modlitwa:

20090228134607.th.jpg

Domowe ognisko

20090228134407.th.jpg

Pierwsze Mobki

20090228134453.th.jpg

Tak jak napisał Ins4nity gra bardzo przypomina L2, może nawet bardziej niż PT2 jednak tytuł wydaje się ciekawy i warty przetestowania.

Z pełnym szacunkiem, ale koło recenzji to to nawet nie stoi. Recenzja - jako styl literacko-publicystyczny - również rządzi się pewnymi zasadami, ma z grubsza określoną budowę. To co ty napisałeś to raczej wrażenia z gry, w dodatku napisane tak chaotycznie (gdzie interpunkcja!?) że nie bardzo można coś z tego zrozumieć.

A co do samej gry to nie mogę się doczekać OB. Nie lubię brać udziału w CB. A serię YS darzę sporym szacunkiem. Swoją drogą nie dalej jak w poniedziałek skończyłem bodajże VII część gry (Single Player oczywiście). Jeśli mechanika i świat gry zostaną wiernie przeniesione do świata MMO to coś czuję że powrócę do grania w tego typu gry :)

Buehehehehhehehheheh! Recenzja.

O w morde.

Oprocz braku stylistyki i ogolnego ladu, ciezko wylapac tutaj emocje i ocene jako taka.

Ja np. nie zrozumialem z tego nic... tu "hardcore, nie ma wasd f1 ataki obszarowe bum bam respawn zyje glupie fajne"

To jest jego 1 recka ! Mi dopiero za 2 razem recke roma przyjeli :D A tu screen z Ys Online : http://img5.imageshack.us/my.php?image=landrynka.png

Czy są jeszcze wolne keye?

Artykuł został przeniesiony TUTAJ ponieważ jest to temat Joker'a i nie chce go zaśmiecać. Co do samej recenzji, osobiście brak interpunkcji mi nie przeszkadza jednak spróbuj pisać mniej chaotycznie. Jak sam wspomniałeś jest to początkowa wersja wiec z niecierpliwością czekam na dalszą cześć tekstu bo w końcu dobrze jest poznać opinie innych ;)

@B3ri7h

No nie powiem, całkiem niezły tekst, miło się czyta a większych błędów się nie dopatrzyłem :)

@B3ri7h

Az mi się zachciało to ściągnąć i sprawdzić :D Brawo za recke :)

No no no fajnie napisane b3ri7h szkoda że ja gram na innej rasie bo byśmy sobie popykali (jestem fighter 2xh toporki lvl 6 )