Witam.
Dzisiaj stworzyłem pierwszy odcinek serialu "Grajmer", który przedstawiać będzie trudy życia gracza, który zmaga się ze światem realnym.
Witam.
Dzisiaj stworzyłem pierwszy odcinek serialu "Grajmer", który przedstawiać będzie trudy życia gracza, który zmaga się ze światem realnym.
Bardzo Ciekawe . Wrzucaj tutaj kolenie odcinki jak będą !
Delma w każdym szanującym się domu. Mała prośba ode mnie, mniej wulgaryzmów i ustaw sobie lepiej kamerę, bo nieraz autofocus świruje.
Delma w każdym szanującym się domu. Mała prośba ode mnie, mniej wulgaryzmów i ustaw sobie lepiej kamerę, bo nieraz autofocus świruje.
Delma ftw ! ^^ Wulgaryzmy czasami najlepiej wyrażają uczucia. Przecież jak herbata wyleje się na rękę, to nie krzyknę "o jejku" Co do kamery, to nagrywam zwykłym aparatem cyfrowym, więc nie mam tam żadnych opcji, które pomogłyby w tym przypadku. Dodatkowo nagrywałem rano, więc brak naturalnego światła też troszkę przeszkadzał.
Tak ta Delma była dobra . A jak dla mnie świetne ujęcia z kamer własnie ... Mów trochę głośniej a wulgaryzmy przy takich zdarzeniach jak herbata pasują .
Witam.