Mini Smite giveaway ( 2 kluczyki )

Hej, chcialbym sie podzielic z wami kluczami, ktore dostalem jako dodatkowe po wykorzystaniu swojego. Zeby bylo troszke ciekawiej, chcialbym ,zeby kazdy z was napisal jaki champion was najbardziej interesuje i dlaczego ( co takiego w nim was do niego zachecilo ). Giveaway zakonczy sie o 18:30, 30 czerwca.

Zycze wszystkim szczescia!

#edit

ofc. giveaway dotyczy kluczy do closed bety.

#edit2

zmienilem date zakonczenia giveawaya.

#Okej, a wiec zwyciezcy to :

Satiris

thunder11

Gratuluje i udanej zabawy!

~temat do zamkniecia :).

Mnie najbardziej interesuje Hades ponieważ uwielbiam go z mitologii greckiej zresztą wszyscy bogowie greccy są niesamowici ale hades ma to coś otoczkę zła i aurę czystej nienawiści do zeusa dlatego kiedy ja zacznę grać będę grał Hadesem bo uważam że jest najlepszą postacią bo uwielbiam mroczne postacie właśnie takiego pokroju a najlepsza jest wojna z zeusem z mitologii greckiej to ciągłe współzawodnictwo i dlatego właśnie będę grał Hadesem bo to moja ulubiona postać

Chciałbym przetestować postać o nazwie Hel, jestem fanem soraki z LoL-a a szłyszałem że ta postać jest bardzo podobna. Jest to także bogini z mitologii nordyckiej, która się interesuje jest ona władczynią krainy zmarłych smiercią naturalną. Myślę że to typowy support, jednak chciałbym się o tym przekonać na własnej skórze.

Drugą postacią która przykuła mój wzrok to Ymir, także bóg mitologii nordyckiej.

Serdecznie proszę o klucz, gdyż ta gra mnie zafascynowała, jednak oglądanie jej na YouTubie to nie to samo co gra.

Mnie również zafascynował Hades, nie miałem okazji zagrać w Smite'a, ale od dawna poluje na klucz, oczywiście z moim szczęściem do bety się nie dostałem :D

Hades mi się podoba ze względu na jego masowe i bardzo dobrze wyglądające spelle, miałem okazje tylko się im poprzyglądać zza pryzmatu youtube'a, więc niestety nie mogę nic więcej powiedzieć :

Pozdrawiam, Satiris.

Taka mała dygresja co do Hadesa: Jest to obecnie najsłabszy i najmniej przydatny bóg w grze.

Taka mała dygresja co do Hadesa: Jest to obecnie najsłabszy i najmniej przydatny bóg w grze.

Wcale,ze nie,jak sie nim umie grac to jest bardzo przydatny ;o

Hej, chcialbym sie podzielic z wami kluczami, ktore dostalem jako dodatkowe po wykorzystaniu swojego. Zeby bylo troszke ciekawiej, chcialbym ,zeby kazdy z was napisal jaki champion was najbardziej interesuje i dlaczego ( co takiego w nim was do niego zachecilo ). Giveaway zakonczy sie o 18:30, 30 czerwca.

Zycze wszystkim szczescia!

#edit

ofc. giveaway dotyczy kluczy do closed bety.

#edit2

zmienilem date zakonczenia giveawaya.

#Okej, a wiec zwyciezcy to :

Satiris

thunder11

Gratuluje i udanej zabawy!

~temat do zamkniecia :).