I bardzo dobrze, że minusuje, wszystkie te komentarze co są z minusowane są denne i nic nie wnoszące ja to bym jeszcze je usunęła. Pozdrawiam z wakacji ,które mi zafundował guru :*
Minusujacy bot?
Gdybyś ty coś wnosiła mądrego w swoich komentarzach eh.
@UP Komentarz, że czyimś pierwszym MMO było MU pod newsem : "Jaka była wasza pierwsza gra MMO(...)" jest denny?
I bardzo dobrze, że minusuje, wszystkie te komentarze co są z minusowane są denne i nic nie wnoszące ja to bym jeszcze je usunęła. Pozdrawiam z wakacji ,które mi zafundował guru :*
Imo ban na portalu powinien sie rownac z banem na forum...
Imo ban na portalu powinien sie rownac z banem na forum...
Nie każdy kto ma konto na portalu ma konto na forum
lecz jezeli juz takowe posiada to tak powinno byc.. bo co, bluzne na portalu, a udaje swietego na forum i jest cacy? : )
Wakacje są to i trolle są.Na razie wypada ich olewać, może tym dzieciom się po jakimś czasie znudzi,choć sam w to wątpie.
Faktycznie robi się niezły chaos i bezprawie na tym forum i na portalu.Gościu robi zamieszanie minusując w komentach,prowokuje tekstami o żydach,nazistach i masonach aż mózg się zwija w elipsę,bo to z lekka i śmieszne i głupie.Ja dostałem ostatnio bana na 3dni od mało ogarniętego Crackeda bo zaproponowałem koledze grę BFp4f,chciałem go przekonać,że gra jest spoko,chociaż faktycznie zastrzegł,że seria BF go nie interesuje.Twierdził,że tam nie można szybko i dynamicznie postrzelać,co oczywiście jest bzdurą,chciałem go przekonać,że warto zagrać w BF.No ale miernota moderator oczywiście mnie zbanował za chęć do życia,twierdząc,ze robię off top.Zresztą za jakiś czas,wcześniej wspomniany kolega z forum ogarnął jednak,że seria BF nie jest taka zła i pytał o cenę i możliwość zakupienia BF,widocznie przejrzał na oczy.W każdym razie wniosek taki mi się nasuwa,że trolle i ludzie robiący zamęt spokojnie mogą sobie hasać i do woli pisać głupoty,a człowiek dostaje bana za nic.
Nic niestety nie poradzicie na takich ludzi ,pominusuje sobie troche i przestanie bo wątpię ,żeby komuś się chciało przez ok:tydzien logować się bez przerwy na kilkanastu kontach. Po prostu trzeba to olać i nie przejmować się tym.
Ellanden ma racje, to tylko minusy, raczej nic nie robią, a kto by się chciał logować na te 10 + kont jak nie jakiś masochista
zrobiłem lekki porządek, radzę się powstrzymać od offtopowania i spamowania, temat żydów również nie jest na miejscu, jeśli dalej tak będzie to po prostu zamknę temat ; )
Zamkniesz temat, przez co trolle osiągną po raz kolejny swój cel...
Jednak Biblia miała racje że będą się z Żydów dosłownie nabijać
Jezu, ludzie... Naprawdę przejmujecie się tymi idiotami jeszcze? Rozumiem początki, gdy ten portal miał jeszcze być "profesjonalny" (bez urazy ale ogarnięcie portalu mówi samo za siebie... Nie mam nic do forum, tu jest nieźle). Więc po prostu zaciśnijcie zęby i to olejcie ALBO mam jeszcze lepszy sposób! Nie czytajcie komentarzy! A jeśli już musicie przejechać sobie na dół w newsie do tej wylewni beznadziejnych i żałosnych debili (trollami ich nie nazwę, trolle potrafią zabawić.) to musicie liczyć się z beznadziejnie niskim poziomem intelektualnym. No nic, ja tam się nawet z tego czasami śmieje, czasem im się uda. Nic nie zrobicie, zmienne IP i trash-maile... To przejdzie z czasem, trzeba ich przeczekać, tyle.
heh coraz większy burdel się robi na stronie, wiedziałem że tak będzie, forum jest jeszcze zarządzane dobrze i modzi ogarnięci, a co do strony, guru ... kto sieje wiatr zbiera burze, pan super redaktor sam trolował, zapodawał masę newsów z ukrytym hejtem, BA nawet z widocznym że aż oczy bolą, rozpoczął nagonkę na niektóre gry, użytkownicy brali przykład ze swojego super redaktora, do tego dochodzi że trolling w wykonaniu konesera i innych baranów był akceptowany ( w końcu dzięki takim ludziom jest więcej wejść na stronę) HA nawet chwalony i stało się na stronie zostało więcej nie ogarniętego bydła niż w miarę normalnych użytkowników, chciał bym jeszcze pogratulować tym panom którzy przez tyle lat tolerowali ten stan rzeczy, DOBRA ROBOTA TRZYMAJCIE TAK DALEJ !
co do plusów i minusów, wywalić tą opcję, zlikwidować na amen, i po problemie będzie, bo tymi plusami tylko podstawówka i gimnazjaliści się rajcują
Edit:
aha jeszcze 1, dalej tolerujcie wulgaryzmy w komentarzach, stworzycie piękną grupę użytkowników którzy będą mieli gdzie się wyżywać po lekcjach
gordon ma racje... tolerancja na stronie jest za duża ! Ze stron o mmo tylko tu widziałem taki syf jak wyzywanie od niewiadomo czego w komentach czy trolling
a da czego tak jest ? i tu też sie zgodzę... bo guru pokazał że mozna... a skoro on może to czemu nie każdy ?
wejdzcie sobie na jaka kolwiek strone o mmo tam nie ma tyle debilnych komentarzy newsy są obiektywne nie ma hypu ani hejtu na gry... zdarza sie że ktoś kogoś strolluje albo zruga ale to jest jakaś setna część całego społeczeństwa... nie to co tutaj....
Apelwaliśmy ile razy żeby guru się ogarna ? żeby zaczęto walke z debilnymi trollami ? dziesiątki razy.. CHramus ma nas w d*pie Admini i Modzi nic sobie z tego nie robią bo bronią "kolegi" (jak w policji rączka rącze myje)
a co za to dostaliśmy ? fale pseudoKoneserów sandworma i innych pomyleńców idących ich śladem bo"trollowanie jest modne" po co maja pisać normalny komentarz skoro nie zabłysną w oczach pokolenia z metina ?... Najsmutniejsze jest to że nie ma co liczyć na lepsze mądrzejsze dni tego portalu... To jest tak jak z naszym krajem... Portal został puszczony samopas dla takiego Guru który w d*pie to ma a nasz głos sie nie liczy
heh coraz większy burdel się robi na stronie, wiedziałem że tak będzie, forum jest jeszcze zarządzane dobrze i modzi ogarnięci, a co do strony, guru ... kto sieje wiatr zbiera burze, pan super redaktor sam trolował, zapodawał masę newsów z ukrytym hejtem, BA nawet z widocznym że aż oczy bolą, rozpoczął nagonkę na niektóre gry, użytkownicy brali przykład ze swojego super redaktora, do tego dochodzi że trolling w wykonaniu konesera i innych baranów był akceptowany ( w końcu dzięki takim ludziom jest więcej wejść na stronę) HA nawet chwalony i stało się na stronie zostało więcej nie ogarniętego bydła niż w miarę normalnych użytkowników, chciał bym jeszcze pogratulować tym panom którzy przez tyle lat tolerowali ten stan rzeczy, DOBRA ROBOTA TRZYMAJCIE TAK DALEJ !co do plusów i minusów, wywalić tą opcję, zlikwidować na amen, i po problemie będzie, bo tymi plusami tylko podstawówka i gimnazjaliści się rajcująEdit:aha jeszcze 1, dalej tolerujcie wulgaryzmy w komentarzach, stworzycie piękną grupę użytkowników którzy będą mieli gdzie się wyżywać po lekcjach
niczego innego po pierwszych antagonistach mojej osoby (Magar, Gordon) się nie spodziewałem
troll na stronie - winny guru
auto-play streama - winny guru
Również jestem za opcją zdjęcia możliwości plusów i minusów na portalu. To zaczepia o facebooka gdzie ludzie tylko się śliną na to kto ich zaplusuje a kto nie. Teraz wpadła banda pajaców i robią co robią. Do tego moderator portalu to chyba najlepsza opcja. Lustracja komentarzy i bany głupkowatej ekipy. Trzeba wyrywać chwasty. Najwyżej zostanie garstka normalnych ludzi ale lepiej żyć miedzy kilkorgiem normalnych niż tracić nerwy w stadzie imbecyli.
niczego innego po pierwszych antagonistach mojej osoby (Magar, Gordon) się nie spodziewałemtroll na stronie - winny guruauto-play streama - winny guru
ok przesadziłem trochę, ale nie sądzisz że sytuacja z trollami na stronie i wulgaryzmami to jest problem ?? be według mnie jest, a i twoje podejście do tego też eleganckie nie jest, akceptowanie tyle tego bajzlu przez wiele lat prowadzi do takich sytuacji że dzieciarnia robi się bezkarna, mam kupiła neostrade, dowiedzieli się o trash mailach i jako że wcześniej czuli się bezkarni teraz pokazują pazurki
i napiszę to jeszcze raz, zastanówcie się nad wywaleniem plusów i minusów, zrób następną ankietę w tym temacie i zobaczymy jaki wyjdzie wynik
ja za nic nie przeproszę... każdy idze w guru ślady i przestań się bronic bo jedna z pierwszych osób trollujących byłeś ty a najgorsze że ty robisz to w nesach... btw ja nie jestem jakims guru-attackerm jestem obiektywny i jade po tym co moim zdaniem jest zle bądź zepsute! Pamietaj guru tu ciebie osobiste pewnie nikt nie zna więc na hejt zasłużyłeś sobie swoją pracą to się nie bierze znikąd
też jestem za zniesieniem samych minusów bo sa komentarze warte uwagi ale ciężko je znaleźć pomiędzy 40 innymi debilnymi
btw jak chcecie zmieć portal nie zmieniając nastawienia redaktora-trolla? Jeżeli zauważasz że osoba stojąca wyżej może to czemu ty nie masz prawa? to tak jak by skorumpowany polityk krzyczał "precz z korupcją" czyli zwykła hipokryzja
bo przecież każdy skończy trolling widząc np news "ta gra jest lepsza niż zbugowane gówniane warZ" "jak to wyjdzie GW2 pójdzie do piachu" (nie użyłem dokładnie tych samych slow ale każdy rozumie przesłanie)
skoro redaktor ktoś siedzący wyżej a co najważniejsze osoba odpowiedzialna za wygląd portalu (wszystko tam skupia sie na nagłówkach) może sobie pozwolić na nagłówek kolejne rozczarowanie gra będzie crapem czy coś to czemu użytkownicy nie maja iść w jego ślady ?