wy***rdalać wszystcy

wy***rdalać wszystcy
o widzicie o tym mówię kolejny intelektualista....
btw kolego Madirius zaimponowałeś nam w moich oczach jestes bohaterem teraz możesz być dumnym z siebie...
wy***rdalać wszystcy
...pamiętajcie że forum i portal są blisko siebie ługo nie będziemy czekać na więcej takich geniuszy....
guru prosta zasada.. dziecka nie wychowasz na katolika nie chodząc do kościoła
nie zmusisz go wychodzenia z domu samemu ślęcząc przed TV itp itd
musicie zmienić swoje nastawienie bo nic nie osiągniecie...
A guru siedzi i zawija w sreberka.
Mam nadzieję, że te forum zaleją trolle z portalu. Może guru w końcu ruszy swój admiński tyłek i coś zrobi.
@Guru, jak już zauważyłeś problem ze streamem, to może byś się w tym temacie wypowiedział?
nie chce zalewać tematu ale zgadzam sie z każdą prawie ofensywa/atakiem na guru... i nie z osobistych powodów bo guru nie znam...a le jak prosiło sie o obiektywizm wyśmiał i olał jak prosiło sie o wyłączenia auto-streamu wyśmiał olał...
nic nie robisz guru żeby było tu lepiej a głos ludzi olewasz... a potem sie dziwisz że sa problemy...
trolling hype i hejt rozpoczełeś w newsach... kto mieczem wojuje ten od miecza zginie teraz zbierzesz to na co zasłużyłeś bo pewnie i tak nic z tym nikt nie zrobi
Guru to olewa, bo guru to admin. Proste. Wszyscy to wiedzą i nawet się z tym nie kryje. Jak poprosiłem o to, żeby wypowiedziała się osoba która zajmuje się portalem (miałem tu na myśli admina), to odpisał, że przecież się wypowiedział...
najnowszy przykład ze stream z DOTA, wiadomo DOTA i LOL to super gry, przodujące w gatunku moba, e- sport można powiedzieć że opiera się na tych 2 grach + Star Craft i w newsie pojawia się zdanie "nie dla lolowców" czy coś w ten deseń i raptem BUM w komentarzach wulgaryzmy kłótnie po prostu sodoma i gomora, teraz pytanie kto to sprowokował ??
i jeden z drugim gagadkem zaczynają się wyzywać BACH lecą bany i jeden ze zbanowanych ma NEO więc robi burdel na stronie, a czemu ?? bo może, nie mówię że nie było by takiej sytuacji bez tych głupich zaczepek w newsach ale jednak od czegoś trzeba zacząć
nie mówię żeby od razu zmieniać styl pisania i tak dalej, ale może najwyższy czas jakiś filtr na słownictwo wstawić i zacząć banować panów którzy pod każdym nowym mmo walą hejt za hejtem, albo jak są ostre kłótnie to zawieszać konta na tydzień
a nie siedzieć przed monitorem i hahać bo ktoś pojechał GW2, NVN online, LOL i inne gry które nie pasują do stylu hardkorowego gracza
Guru to redaktor. Adminem jest kto inny...
Guru to redaktor. Adminem jest kto inny...
Wersja dla mas.
Ci inteligentniejsi od dawna wiedzą, kto naprawdę zarządza tym portalem.
Flash nie zgodzę sie częściowo masz racje ale czemu "my" mamy skończyć skoro guru ewidentnie prowokuje to rebeli w komentach ?
zaczą by pisać jak na redaktora przystało skończył z "widzi mi sie" blogiem nie bedzie głupich tekstów i już 30% buntów mnie teraz zostanie problem marginesu i "specjalistów" w trollowaniu któży i bez zaczepki robią syf
Również popieram to, że ten cały burdel wywodzi się od guru.. Już od dawna nie raz było o tym pisane ale wszystko ucichło i zostało jak po staremu a teraz jest co jest. Znaleźć jakiś inteligenty komentarz do gry to wyzwanie a większość ludzi którzy naprawdę mieli coś ciekawego do powiedzenia albo odeszła na inne portale albo po prostu się nie udziela. Ja rozumiem, że wyświetlenia=kasa ale bez przesady bo to robi się coraz bardziej żałosne, a najgorsze jest to, ze na horyzoncie nie widać żadnych zmian.. Łatwo zauważyć, że najwięcej komentarzy jest pod newsem gdzie zaczyna się hejt guru automatycznie wyświetlenia idą w górę a banda dzieci ( czy nie wiem jak to nazwać ) zaczyna swoją przygodę i robi się żenujący burdel gdzie nawet przyzwalane są wulgaryzmy bez żadnych konsekwencji. Jedynie jeszcze to forum trzyma poziom i mam nadzieję, że tak zostanie.
Dobra, widzę że poważne osoby nie mają już po co wchodzić na ten pseudo-portal. Zostaje tylko forum...
widzicie efekt lawiny ? za każdym razem nie są podejmowane środki niszczące syf a syf co jakiś czas narasta...
rozwiązanie... lawine można usunąć alejak guru będzie sypał z armatki śnieżnej i czekał aż ktoś to popchnie nic sie nie zmieni
CZEKAMY NA GŁOS ADMINÓW W TEJ SPRAWIE
btw bany powinny być dawane na numer karty sieciowej a nie ip które można zmienić
Pierwszy gameplay z War of the Vikings. d*py nie urywa...
a jak ktoś jest fanem gry ? Zacznie rageować itp to tylko 1 z wielu przykładów prowokacji i Cree nie oszukujmy sie ale wy o tym wiecie... ne uważam was za debili czy ułomów ale ignorantów... bo udajecie że nic się nie dzieje a my snujemy "teorie spiskowe"....
Jeśli nie wrócicie do głównego wątku tylko zaczniecie zabierać się za własne "teorie spiskowe mmorpg.org.pl" to temat zamykam bo nie widzę sensu dalej dyskutować o takich bzdetach. Nowa dyskusja to drugi temat.
btw. Na prawdę zazdroszczę wam brak własnych, większych problemów.
Około 13:00 wszystko będzie naprawione (dodane minusy przez tego debila zostaną cofnięte). Będzie także stosowny news. Pozdrawiam
dziękujemy za reakcje...
skoro jakoś to ogarniecie (mam nadzieje że guru tez sie zmieni) to spoko temat do zamknięcia
EDIT
@down
no super super guru nie robi tego za free to nie wolontariat a robi to właśnie jak powiedziałeś "robi to co lubi" czyli prowokuje użytkowników do flame'u
Na minusującego bota dobrym wyjściem byłoby po prostu wyłączenie minusów/plusów. Niezbyt są tak naprawdę potrzebne.
Tym co najeżdżają na Guru pragnę pogratulować, prawdziwe z Was polaczki. Gość robi to co lubi, robi to dobrze, marnuje swój czas na Was a Wy jeździcie po nim jak po psie. Gratuluje debile.
Sprawa wyjaśniona, temat zamykam.
Komentarze w najnowszych newsach sa masowo minusowane. Dochodzi do tego, ze najbardziej trollowy komentarz ma +20, a wszystkie inne wiadomosci 'sa o niskiej zawartosci merytorycznej'.