Mir2

Słyszał ktoś coś o tej grze Mir2 nie chce zrobić z siebie idioty ale na stronie TUTAJ są klucze do CB trochę słabo znam Angielski ale coś pisze o wydaniu jej w Korei w 2001 roku z drugiej strony nic nie mogę znaleść na jej temat na stronie gry TUTAJ piszą że ruszy 3 kwietnia no cóż zobaczymy jutro ale jak ktoś coś wie to proszę o info.Mam nadzieje że to nie jakiś Prima Aprilis

The Legend of Mir 2? :)

http://www.valhalla.pl/gra1747-The-Legend-of-Mir-2.html

No pomyślałem o The Legend of Mir 2 i 3 ale na głównej stronie jest nazwa Mir II a nie The Legend of Mir no nie wiem na stronie GAMEPOTUSA też nie ma nic o The Legend of tylko samo Mir 2 a nie wiem już co myśleć żeby pisało czy 2D czy 3D bo Legend of mir 3 jest 2D

Wygląda na zupełnie nową gierkę. Na stronie żadnego konkretnego info nie ma, a po trailerku widać, że gra osadzona będzie w świecie starego LoM'a ;] Ciekawe co z tego wyjdzie...

Firma GNOnline zamknęła servery Legend of Mir 2, Legend of Mir 3 dnia 31 marca 2009 roku gdyż jak tłumaczą gry są po prostu przestarzałe technologicznie lecz widocznie Gamepot tak nie uważa i postanowił uruchomić własny server ciekawy jestem ile osób się skusi jeśli to faktycznie to Legend of Mir 2.A to nie głupi może był by pomysł zrobić jakąś kontynuacje tak znanych tytułów.

Słyszał ktoś coś o tej grze Mir2 nie chce zrobić z siebie idioty ale na stronie TUTAJ są klucze do CB trochę słabo znam Angielski ale coś pisze o wydaniu jej w Korei w 2001 roku z drugiej strony nic nie mogę znaleść na jej temat na stronie gry TUTAJ piszą że ruszy 3 kwietnia no cóż zobaczymy jutro ale jak ktoś coś wie to proszę o info.Mam nadzieje że to nie jakiś Prima Aprilis