Miss Polskiego LoL'a

Nasza Polska strona facebookowa dotycząca LoL'a zorganizowała konkurs na miss.

W konkursie bierze udział 71 dziewczyn. Wśród zdjęć znajduje się jeden trafny cosplay ashe ;]

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.411030289003473.1073741832.343927009047135&type=3

Zapraszam do glosowania i uzupełniania fapfolderów.

Porównam w języku LoLa.

Niektóre szarpałbym jak Warwick ultem. Przed niektórymi bym uciekał jak przed pasywem Kog'Mawa bo wizualnie gorzej niż przed Reworkiem Trundla lub bawią się w cospaly Cho'Gatha z paroma stackami ulta.

Ni to cosplay ni nic :(

Tutaj Top3

1

2

3

Na całą galerię jest jedną/dwie dziewczyny, które są ładne. Jedna jest urocza(słodko przegryza kabelek od słuchawek). Mimo wszystko i tak nie wiadomo jak wyglądają w realu. Na zdjęciach gdzie niby wszystko jest ok widać tak perfidne wygładzanie twarzy albo przykrywanie wad efektami kolorystycznymi, że szok. Graczami lola mogą być dobrymi ale w obróbce zdjęć leżą i kwiczą bo ja widzę tam Photoshopa na pierwszy rzut oka :P I mimo, że jestem fanem Doty to z całego serduszka kibicuję pani z kabelkiem w ustach. Jeśli to czyta to niech wie, że jest cudowna, a reszta może jej podskoczyć.

@Up No tak, jedna od kabla, co głoda jest. Druga od skarpetek co cały męski lol wspiera, i trzecia z cosplayem

Nie, ta skarpetkowa kompletnie mi nie pasuje tak samo jak pani Cosplay. Cosplay jest blady ... . Ja jestem fanem opalonych brunetek o długich czarnych i PROSTYCH włosach. Dlatego jedynie pani od kabelka mi odpowiada w 100% i nagrałbym z nią nie jeden materiał <3:D

Oj Oj ... jednak w 90 bo znalazłem ją na FB i jednak ma włosy pomalowane na czerwono... ale to kwestia farby :P

Pani od Ashe ma perukę na głowie ;]

P.S. Nad zdjęciem pani od kabelka pracowało studio graficzne, cieszące się wysoką renomą. A modelka w życiu w LoL'a nie grała ;]

Tak sobie myślę i doszedłem do wniosku, że nasza forumowa MIsubi wygrałaby spokojnie ;) Może podrzucimy jej fotkę ? ;>

Up.

Co nie zmienia faktu że na FB też jest urocza i jedynie ta czerwień na włosach mnie troszkę drażni. Studio czy nie, wszystko wykonano bardzo dobrze i wygląda naturalnie.

No przyznam że kilka fajnych jest,ale jak Xao napisał,w wielu miejscach PS napie***** po oczach :)

@Edit: Fapfolder uzupełniony! (joke <3)

Odnośnie gryzienia kabla: http://loldaddy.com/img/uploaded_pics/loldaddy.com-1348601678.jpg

A poza tym to konkurs jak najbardziej idiotyczny. Nawet nie wiem czy połowa z nich wie co to League Of Legends czy po prostu wrzuciły swoje zdjęcia. I ci napaleni gejmerzy w komentarzach.

Większość z nich może być, ale dalej nie kapiszi co tam robi lumiczek ?

Ta pani od kabelka faktycznie gra w lola, nawet można z nią czasami pograć. Tylko trzeba wiedzieć jak xD.

Dla mnie ten konkurs to jakiś fake (może bardziej w sensie uczestników niż akcji tego serwisu), gdzie ktoś jakieś randomowe zdjęcia młodych lasek powrzucał i uznał, że będzie to zabawne. Żadnych imion, skąd są itp. aby chociaż trochę uwiarygodnić ten marny konkursik. Jeżeli to w większości faktycznie polskie kobiety, to miały sobie jakieś foteczki gdzieś na dysku ze swoich pół-amatorskich sesji zdjęciowych i wrzucają na konkurs, bo myślą, że są fajne, albo sądzą, że LoL to jakiś nowy serwis o przebierankach ze StarWarsów czy Innych Władców pierścieni dla nerdów, to pokażą się dla facetów typu "No-life".

Tak poza tym to supportowałbym, ażeby nie było, że stronię od czegokolwiek co piękne, chociaż nie wygląd ma tutaj znaczenie. Także serwis wydaje się być w porządku (działa niby od 2009 roku, trochę fanów więc renoma jest- respect.) i do niego nic nie mam, tylko akurat ten konkurs mnie poruszył.

Jak można jeszcze link do newsa z tego serwisu gdzie zapowiada owy konkurs, dzięki z góry.

Konkurs zakończony, wygrała moja faworytka, Ashe. ;D

Wszystkim dziękuję za głosy oddane na nią.

P.S. Stop gryzieniu kabli :D!

Konkurs zakończony, ale tak tylko powiem, że najładniejsza była dziewczyna od kabla :c

Ten temat jest dla mnie jedynie dowodem na to, że wystarczy zdjęcie ładnej laski i już faceci na głowie stają. Prymitywna ta Wasza płeć strasznie. Jakby to był konkurs na najlepszą graczkę, to chętnie bym zagłosowała :).

Up wyżej : Mateusz nie wypieraj się naszej płci męskiej.

Tak myślałem ashe wygrywa w grze, ashe wygrywa w konkursie, coś w tej ashe jest takiego uroczego :).

Nasza Polska strona facebookowa dotycząca LoL'a zorganizowała konkurs na miss.

W konkursie bierze udział 71 dziewczyn. Wśród zdjęć znajduje się jeden trafny cosplay ashe ;]

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.411030289003473.1073741832.343927009047135&type=3

Zapraszam do glosowania i uzupełniania fapfolderów.