Mistrz na Gemini

Jak w temacie szukam mistrza w BoI na serwerze Gemini, postać slayer 41lvl.

Szukam mentora, ponieważ widziałem parę razy na wiadomościach serwerowych że czyjś tam uczeń zdobył jakiś lvl i obaj dostają exp i honor, tak więc była by to korzyść dla mnie i dla mentora.

Szukam mentora także dlatego ze czasami czegoś w tej grze mogę nie zrozumieć i pomoc mi się przyda.

Nick: Avinnger

za duzy masz lvl wiec juz cie nikt nie wezmie, takie rzeczy najlepiej zaczyna sie na 20 lvlu :P

aha, nowy jestem w tej grze myślałem ze to bez różnicy, no nic obejdzie się bez mentora.

Temat do zamknięcia

aha, nowy jestem w tej grze myślałem ze to bez różnicy, no nic obejdzie się bez mentora.Temat do zamknięcia

Mozesz go spokojnie szukac, 45,60,75,90 i 100 dostajecie expa i kamienie na upgrade reliktu. Dodatkowo mentor po Twoim 75,90 i 100 salary, a to zawsze sie przyda, wiec zawsze powinienes kogos znalezc. Tyle, ze niektorzy nie chca sobie d*py zawracac ciaglymi pytaniami nieogarow ( nie pije tu do Ciebie), wiec czasem trzeba dlugo szukac :) Proponuje, zebys sie wcisnal do byle jakiej, jesli nie naszej to narodowej gildii i tam poszukal. Tak najlatwiej.

Mówiąc "jeżeli nie do naszej" to chodzi ci o gildie z forum?

O polska gildie :) a naszych polaczkow, gdzie nie zagrasz zawsze spotkasz.

Mozesz na r2 ( to jest oglny realm do handlu i szukania pt) krzyknac, ze chodzi Ci wylacznie o exp bag i friendship stone, wtedy i obcego znajdziesz.

Mistrz znaleziony, temat do zamknięcia.

Jak w temacie szukam mistrza w BoI na serwerze Gemini, postać slayer 41lvl.

Szukam mentora, ponieważ widziałem parę razy na wiadomościach serwerowych że czyjś tam uczeń zdobył jakiś lvl i obaj dostają exp i honor, tak więc była by to korzyść dla mnie i dla mentora.

Szukam mentora także dlatego ze czasami czegoś w tej grze mogę nie zrozumieć i pomoc mi się przyda.

Nick: Avinnger