Mistrzowie Paint'a atakują xd

Hejka, ostatnio ludzie wrzucają tu streamy,filmiki,gimpy a o biednym paincie wszyscy zapomnieli.

Dlatego chciałbym ,abyście wrzucali tu wasze wariacje w tym programie . Nie ważne jakie,ważne żebyście mieli z tego zabawę.

Ps.Ja mam więc pochwalę się moim arcydziełem:

mini_5293.jpg

Nie moje ale bardzo ciekawe

Teraz wszyscy w portki narobili."Jak wrzucę mój obrazek, to wszystkim oczy zaropieją".

Guys only funny,pls.

ea07ffa22f190.png

Dobrze? Dajcie lajki na rozwijanie mego talentu.

A ja namalowałem Karthasa. No normalnie jak żywy!

qysb36.jpg

Moja najnowsza praca:

2h55uvp.jpg

Płatny artłork do nowego projektu znajomego - Tipja 2, projekt tajny, więc cichosza!

Pro uber ultra hiper graffiti :D

O Karthas przyjacielu! Wreszcie jakiś konkretny temat!

meepo.jpg

Piękne arcydzieło Teemo.

Drugie arcydzieło Jax

jaxb.jpg

To teraz moja koncepcja na temat Slender'a

slenderv2.png

Kolejne me dzieło (tak, mam dzisiaj wene) :

beztytuufil.jpg

To jest dobre,pieso-kaczka z pistoletem.Całkiem ciekawa koncepcja.

To miał być pewnie twitch xd

Absolutnie NIE. Jest to pso-szczuro-kaczka z mafii mająca pistolet.(ahhh ta mafia)

JAK WIELE OSÓB Z TEGO FORUMĘ PRZEPOWIADAŁO, JASZCZUROLUDZIE PRZYGOTOWUJĄ SIĘ DO OFENSYWY! ZDJĘCIE ZROBIONE PRZEZ UKRAIŃSKIEGO SATELITE:

Fszyscy zginiemy ;_; Guru, zawsze cie kochałem ;_;

A wiem ,to jest ta misja ze Starcrafta2.Atak snorlaków na ziemie w celu przejęcia kontroli nad planetą i jej zasobami.A haczyk w tej misji polega na tym ,że gracz nie wie iż królowa brytyjska[szefowa planety ziemia] jest zakamuflowanym przywódcą snorlaków .Tak grałem w to.Świetna gra na jesienne wieczory.

Omg spoilery,Jezusie Maryjoooo.ban 24h.@Karthas xd

A tak serio polecam zaznaczyć ,że to spoiler;/niektórzy nie przeszli sc2,ale mają to w planach.

Hejka, ostatnio ludzie wrzucają tu streamy,filmiki,gimpy a o biednym paincie wszyscy zapomnieli.

Dlatego chciałbym ,abyście wrzucali tu wasze wariacje w tym programie . Nie ważne jakie,ważne żebyście mieli z tego zabawę.

Ps.Ja mam więc pochwalę się moim arcydziełem:

mini_5293.jpg