Mk jogo

Co myślicie o tym programie?

Można zmienić sobie skórkę (którą tylko my widzimy) i co akurat mnie zaciekawiło... timingi do blue i innych buffów :)

(...) już kilka razy spotkałem się z tym programikiem w grze, więc zapytałem w końcu jak to się zowie.

http://www.youtube.com/watch?v=gs1Ei6pX8os

Sam do tego mam mieszane uczucia - gdyż jest to znaczne ułatwienie... a jako stary wyjadacz w lola... no cóż, czekam na opinię innych graczy!

Nie radzę - bannable.

A czemu niby bannable jakieś graj nikomu nie mów że masz ten program i już.

Program jest fajny pokazuje też ile s zostało do respaw golemów,smoka itp

Wszystko byłoby fajnie, gdybym nie musiał go odpalać przed zalogowaniem się. - bo tutaj bym się bał, że moje hasło może do kogoś trafić. Ale nie ukrywam, że pograłbym sobie na tym programie gdyby nie to. Po prostu wolę nie tracić 3,5 - letniego konta.

Riot sam potwierdził że będą bany dla tych co mają ten program.Niby nie wykrywalny a na czacie samo wam pisze za was za ile się buff->dostaniecie od jakiegoś rage playera reporta->riot będzie przeglądał trybunał->dostaniesz perma.

Używaj pamięci!!
Baron- 7 minut

Dragon- 6 minut

Red i Blue- 5 minut(jak go zrobisz 2:00 to będziesz miał na 7:00 minute gry)

A te inne małe co minute się pojawiają.

Tylko upominam, każdy jungler składa item na kasę który ładuje się do max 80 proszę nie zabierać i dobijać mu farmy.

bez różnicy czy legalny czy nie - nie daje jakiejś wielkiej przewagi, a jeżeli chce sie zaopiekować czyjąś jungla i tak najwazniejsze są wardy.

btw. @up odstąpienie wiedźm midowi to nie jest zły pomysł, tym bardziej jeżeli jako jungler mamy co innego do roboty.

Wszystko byłoby fajnie, gdybym nie musiał go odpalać przed zalogowaniem się. - bo tutaj bym się bał, że moje hasło może do kogoś trafić. Ale nie ukrywam, że pograłbym sobie na tym programie gdyby nie to. Po prostu wolę nie tracić 3,5 - letniego konta.

Nic nie jest ja jakoś używam tego programu już chyba miesiąc i nic nie jest spokojnie nie kradnie żadnych pasów.

I jeszcze jedno tak ja kolego pisał tak można używać mózgu ja tylko podałem dla przykładu,

ja używam tylko zmienionego kursora,wardy,i czasami skiny bo podstawowego skina niektórych postaci

Co myślę o programie? To samo co o osobnikach które z niego korzystają ale że nowy regulamin jest ograniczę się jedynie do komentarza......................................

I oczywiście zawsze reportuje jak widzę jakiegoś kmiota który używa tego typu rzeczy....ale cóż postęp przyszedł i botterzy z tibi i cs'ow przypełzły również do League of Legends więc jedyne co się nasuwa to REPORTED

V. KODEKS POSTĘPOWANIAKorzystając z którejkolwiek Własności, Użytkownik zgadza się przestrzegać wszystkie prawa, zasady i regulaminy, które mają zastosowanie. Ponadto Użytkownik zgadza się przestrzegać określonych reguł dotyczących użytkowania Własności („Kodeks Postępowania”). Kodeks Postępowania nie ma charakteru zamkniętego i może być w dowolnej chwili modyfikowany przez Riot Games. Riot Games zastrzega sobie również prawo do podejmowania wszelkich środków dyscyplinujących, w tym zakończenia i usuwania Konta, w celu ochrony integralności i ducha Własności, bez względu na to, czy konkretne zachowanie zostało uznane w Kodeksie Postępowania jako zabronione. Dodatkowe wskazówki dotyczące przykładowego zachowania w trakcie Gry znajdują się w Kodeksie Przywoływacza. Poniżej znajdują się przykłady zachowań, za które grożą środki dyscyplinujące: [...] J. Używanie nieautoryzowanych programów osób trzecich wchodzących w dowolną interakcję z Oprogramowaniem, w tym, lecz nie wyłącznie, modyfikowania, hakowania, oszustwa, „skryptów”, „botów”, „trainerów”, programów automatycznych, lub innych programów osób trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games lub zbierają informacje o Grze, odczytując fragmenty pamięci używanej przez Oprogramowanie do przechowywania informacji.

Skiny, wg. mnie, nie są potrzebne do gry. Szczególnie jeśli tylko ty je widzisz :D A co do tajmerów, łatwo zapamiętać co ile co się spawni, ew. zapisywać na czacie, np. "d 2345", "tb 705".

bez różnicy czy legalny czy nie - nie daje jakiejś wielkiej przewagi, a jeżeli chce sie zaopiekować czyjąś jungla i tak najwazniejsze są wardy.btw. @up odstąpienie wiedźm midowi to nie jest zły pomysł, tym bardziej jeżeli jako jungler mamy co innego do roboty.

Daje sporą przewagę, przynajmniej na niższym poziomie gdzie ludzie nie patrzą na czas w grze - ot, pojawił się blue to na niego idziemy. Nie ma go? To idziemy na top, co z tego że na timerze mamy 6:55 (grając jako - dajmy na to - mumu). A teraz ta sama osoba odpali program, który pokazuje mu timery i wie gdzie i kiedy czego szukać. Podobnie ze smokiem, podobnie z Baronem. To może być wielka różnica.

BTW. To nie zawsze zły pomysł, ale warto pamiętać o jednym - jungle należy do junglera i to on powinien nią dysponować. (Dlatego też nie rozumiem oburzenia niektórych midów kiedy nie dostają blue - blue także należy do junglera i to tylko jego sprawa czy odda czy nie. Oczywiście w większości wypadków powinien to robić, ale nie zawsze.)

Właśnie gdyby nie musieć go odpalać przed zalogowaniem... no i opcja iż banable mojego konta.

A tak to strasznie kuszące... więc może zacznę grać z takowymi użytkownikami jak się znajdą... ^_^

Daje sporą przewagę, przynajmniej na niższym poziomie gdzie ludzie nie patrzą na czas w grze - ot, pojawił się blue to na niego idziemy. Nie ma go? To idziemy na top, co z tego że na timerze mamy 6:55 (grając jako - dajmy na to - mumu). A teraz ta sama osoba odpali program, który pokazuje mu timery i wie gdzie i kiedy czego szukać. Podobnie ze smokiem, podobnie z Baronem. To może być wielka różnica.BTW. To nie zawsze zły pomysł, ale warto pamiętać o jednym - jungle należy do junglera i to on powinien nią dysponować. (Dlatego też nie rozumiem oburzenia niektórych midów kiedy nie dostają blue - blue także należy do junglera i to tylko jego sprawa czy odda czy nie. Oczywiście w większości wypadków powinien to robić, ale nie zawsze.)

Dokładnie jak piszesz. Ja gram często na jungli, albo adc. No i mnie denerwuje pls secend blue for me. Nie ważne iż w tej chwili jestem na topie i gankuje, mam rzucić wszystko i lecieć dać mu blue bo on chce. Po drugie nie każdy mider potrzebuje manę bo np. są miderzy bez many a i tak wołają. Po trzecie denerwuje mnie iż nagle wszystkie linie piszą gank me pls gank me. Omg noob jungle 0 gank pls report him.

Linie są 3 jungle jest jeden i odrobina cierpliwości dla niego a na pewno zjawi i ci pomoże. W tym czasie jak nie możesz wygrać z przeciwnikiem farm def farm i tyle. Czekaj a nie od razu noob jungle.

Ja junglera nigdy nie proszę o blue bo umiem sobie radzić bez niego ale jeśli chodzi czasami o junglerów to wkurza mnie to jak mi robią ganka i każą mi rozpocząć walkę z przeciwnikiem kiedy ja mam o 75% mniej życia,jasne jest że oczywiście zostaje zabity i jestem pięknie oceniony przez mojego junglera w postaci ,,[All]MiszczuPL:Report Mid''

Albo najlepiej kiedy ja gram na jungli i gankuje bot'a a moi stoją i się patrzą.

Ja się zastanawiam czemu niby uruchomić przed zalogowaniem? Ściągnąłem, odpaliłem i program kazał się zalogować/zarejestrować (w ich bazie danych), więc zrobiłem konto (inne niż w lolu), odpaliłem program (lol był już włączony wcześniej) i działa. Chociaż jak to z programami bywa nie wszystkie skiny są pełne (shyvana w dragon formie po odpaleniu W nie zostawia podpalonej ziemi, nie widać tego). Jungle timery można wyłączyć i jest drugi LoLSkins.

Dokładnie jak piszesz. Ja gram często na jungli, albo adc. No i mnie denerwuje pls secend blue for me. Nie ważne iż w tej chwili jestem na topie i gankuje, mam rzucić wszystko i lecieć dać mu blue bo on chce. Po drugie nie każdy mider potrzebuje manę bo np. są miderzy bez many a i tak wołają. Po trzecie denerwuje mnie iż nagle wszystkie linie piszą gank me pls gank me. Omg noob jungle 0 gank pls report him.Linie są 3 jungle jest jeden i odrobina cierpliwości dla niego a na pewno zjawi i ci pomoże. W tym czasie jak nie możesz wygrać z przeciwnikiem farm def farm i tyle. Czekaj a nie od razu noob jungle.

To może być zabawne, ale... wtedy powinieneś być bardziej przy buffie niż na ganku. Głównie dlatego, że jeśli przeciwny jungler będzie w okolicy twojego buffa i zauważy twoją obecność na topce może to wykorzystać i się rzucić na buffa, zwłaszcza jeśli może go szybko sprzątnąć (a w 7min każdy jungler może to zrobić). Zwłaszcza jeśli grasz jako purple, bo wtedy masz bardzo daleko do swojego buffa i możesz nie zdążyć.

I właśnie o takich sytuacjach mówię. Zazwyczaj gram patrząc na czas i w okolicach 6:20 - jeśli jeszcze siedzę na jungle - staram się wrócić po raz pierwszy po itemy, potki, wardy i kieruję się od razu na buffa - może czasem z wilkami po drodze jeśli mam czas. Widziałem wielu którzy nie pilnowali swoich jungle albo takich, którym przeciwnik kontrolował jungle lepiej niż oni sami. (Przykładowo, przeciwnik miał Anivię na midzie, przełom S2 i S3 jakoś to był. Niebieski buff wroga powędrował do mnie trzykrotnie, a Anivia pierwszy raz blue na sobie zobaczyła około 25 minuty. Wyobraźcie sobie jak to się odbiło na walce na midzie, jeśli moje blue oddawałem miderowi za każdym razem.)

A teraz mamy program, który nas wspomaga i informuje "o, zostało 30 sekund do blue, chyba czas się na niego skierować żeby przeciwnik go nie podpierdzielił!". Na wyższym poziomie to nic nie zmieni, na niższym... sami rozumiecie.

Używam. Korzystam tylko z Timera na buffy czy dragony. Oczywiście odznacz tzw "Team alert" bo ktoś będzie złośliwy i Cie zgłosi... chociaż bez podstaw bo to nijak nie wpływa na rozgrywkę.

Ja jestem taki złośliwy :) Ostatnio nasz support miał to włączone bo na 30 20 10 i 5 sekund przed respem buffa albo dragona była informacja na czacie więc mimo tego że to pomocne to i tak wyłapał ode mnie raport bo nie toleruję żadnych ułatwień które są niezgodne z regulaminem (czyli wszystkie). I tak dużo osób ma poinstalowane jungle timery na smartphonach ale jest to informacja tylko dla nich i dodatkowo nie wpływa na kod gry (dodatkowo sam musi sobie ten timer ustawić za każdym razem czyli tak jakby ustawiał minutnik w telefonie) i takie coś jestem jeszcze w stanie zrozumieć (poza tym nie da się tego wykryć). A potrafi to wpłynąć na rozgrywkę bo przykładowo mieliście warda na enemy blue program ostrzega że za 30 sekund bedzie respawn i jest wiadome że skoro przeciwny jungler właśnie nie gankuje to leci po tego blue dla siebie albo mida i jest to idealny moment na urządzenie zasadzki.

I pewnie jesteś jakimś noobem który uważa że pick order robie co chce

A program ten jest fajny ja używam tylko skina do wardów i inny wygląd myszki podczas gry ^^

I pewnie jesteś jakimś noobem który uważa że pick order robie co chce A program ten jest fajny ja używam tylko skina do wardów i inny wygląd myszki podczas gry ^^

A ty pewnie jesteś dzieckiem które nie potrafi uczciwie grać i musi się wspomagać gównianymi programami. Order Pick? No jasne. Właczam gre ide sobie robić kanapki..... wracam ;o jestem drugi, patrze niżej spam dzieci i kretynów które krzyczą jaką linie sobie wymarzyli. Chcesz grać na swojej linii? Włącz customa i tam napewno zawsze pierwszy wybierzesz. Nie po to są rankingi zeby 3/4 dzieci mowiła mi gdzie mam iść i wyzywała jak ktoś im zabierze lane. Jak tak was support boli to polecam maść na ból d*py albo inną grę co napewno wyjdzie nam na dobre. Nie umiesz grać na każdej pozycji? Zapraszam na normale tam każdy ma gdzieś co wybierzesz.