Mów do mnie jeszcze a może coś zrozumiem - piszesz do casuala, który w WoWa grywa niezwykle sporadycznie
Mmo buffy
Moi znajomi głównie fifa lub gry single
Zapomniałem wspomnieć ale gram w każdym sezonie od kilku lat. Mam ograne wszystkie postacie z wieloma buildami.
Ustawie do kolejki “gier do zagrania”. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Do tej pory spotykałem się z buffami w stylu “1% większe otrzymywane leczenie przez 30 min” czy chociażby “5% większa szansa na cios krytyczny”
Zagraj w Rohan. Mimo, ze za niedługo niby mają zamykać tego mmo, to są privy. Każda klasa w tej grze ma swoje buffy, dużo buffów, system statystyk i ulepszanie zbroi
Nic się nie zmienilo ostatnim czasem i jedynymi grami nad którymi opłaca się przysiąść to World of Warcraft oraz Final Fantasy, reszta to albo crapy albo starta twojego czasu w dłuższym okresie (a gry mmo własnie na czasie się opierają)
Flyff ( Fly for Fun ) zapomniana gierka ale chyb dzil oficjalna wersja i sa silne prywatne serwery. Buffy daja OGROMNEGO kopa z tego co pamietam, do tego rozne kombinacje eq itp. To stary tytul ale jak sie ma takie wymagani to warto zerknac
Grywam również w single. Ostatnio wróciłem do AC Black Flag. To trochę smutno albo i idiotycznie zabrzmi ale na chwilę obecną na dysku mam zainstalowane 74 gry różnej wielkości, głównie SP
Planuję w niedługim czasie ograć ponownie GW2, spróbować ArcheAge: Unchained - ponoć p2w nie jest tak mocno odczuwalne. Testuję też Tree of S… Ogólnie jest co robić
Sorki, że lekko zrobie offtop, ale skoro już tyle osób się zainteresowało. Jak wygląda obecnie sytuacja na rynku mmorpg, jest na horyzoncie coś, co niedługo wychodzi i jest warte uwagi? Może tam znajdzie się klasa supporta, która posiada buffy?
Tak jak napisałem wyżej na rynku sytuacja jest taka że są tylko 2 gry warte jakiejkolwiek uwagi
- World of Warcraft
- Final Fantasy
Reszta to naprawdę stata czasu, każdy zainteresowany potwierdzi.