Mmo buffy

Mów do mnie jeszcze a może coś zrozumiem - piszesz do casuala, który w WoWa grywa niezwykle sporadycznie :slight_smile:

Moi znajomi głównie fifa lub gry single :smiley:

Zapomniałem wspomnieć ale gram w każdym sezonie od kilku lat. Mam ograne wszystkie postacie z wieloma buildami.

Ustawie do kolejki “gier do zagrania”. Zobaczymy co z tego wyjdzie :slight_smile:

Do tej pory spotykałem się z buffami w stylu “1% większe otrzymywane leczenie przez 30 min” czy chociażby “5% większa szansa na cios krytyczny”

Zagraj w Rohan. Mimo, ze za niedługo niby mają zamykać tego mmo, to są privy. Każda klasa w tej grze ma swoje buffy, dużo buffów, system statystyk i ulepszanie zbroi

Nic się nie zmienilo ostatnim czasem i jedynymi grami nad którymi opłaca się przysiąść to World of Warcraft oraz Final Fantasy, reszta to albo crapy albo starta twojego czasu w dłuższym okresie (a gry mmo własnie na czasie się opierają)

Flyff ( Fly for Fun ) zapomniana gierka ale chyb dzil oficjalna wersja i sa silne prywatne serwery. Buffy daja OGROMNEGO kopa z tego co pamietam, do tego rozne kombinacje eq itp. To stary tytul ale jak sie ma takie wymagani to warto zerknac :slight_smile:

Grywam również w single. Ostatnio wróciłem do AC Black Flag. To trochę smutno albo i idiotycznie zabrzmi ale na chwilę obecną na dysku mam zainstalowane 74 gry różnej wielkości, głównie SP :slight_smile:

Planuję w niedługim czasie ograć ponownie GW2, spróbować ArcheAge: Unchained - ponoć p2w nie jest tak mocno odczuwalne. Testuję też Tree of S… Ogólnie jest co robić :slight_smile:

Sorki, że lekko zrobie offtop, ale skoro już tyle osób się zainteresowało. Jak wygląda obecnie sytuacja na rynku mmorpg, jest na horyzoncie coś, co niedługo wychodzi i jest warte uwagi? Może tam znajdzie się klasa supporta, która posiada buffy?

Tak jak napisałem wyżej na rynku sytuacja jest taka że są tylko 2 gry warte jakiejkolwiek uwagi

1. World of Warcraft
  1. Final Fantasy

Reszta to naprawdę stata czasu, każdy zainteresowany potwierdzi.