Mmo dla casuala na porządny sprzęt

Witam, szukam gryyyyy

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: i7 7gen, 256ssd, 8gb ram, AMD Radeon RX 560M
Cechy: jako, iż od poniedziałku będę posiadaczem sprzętu, który udzwignie każdą grę, chciałbym poprosić o rekomendację gry/gier dla casualowca max.1h-2h grania codziennie, lub tez 0. Interesują mnie gry, gdzie osiągnięcie max lvlu nie zajmuje więcej niż 2-3miechy i można wtedy pobawić się w pvp/ zbieranie outfitów itd.

Przypadły mi do gustu: Wow, GW2, Lineage2, Tera
Nie przypadły mi do gustu: Metin2 :)

Myślałem nad: Revelation Online, Blade & Soul, Black Desert

ktoś coś? rzućcie jakimś casualowym mmo

Słysząc słowo "casual" przychodzi mi do głowy tylko Guild Wars 2

https://www.dcuniverseonline.com/home

Wszystko azjatyckie odpada bo grind.

Imho przy 1-2h czasu nie szukasz jakiejś specjalnie gry dla rajderów po 4h RAID.

Gw2/ESO imho to samo tylko inne tekstury

Star Wars the old republic z premka 15usd mc expa starczy żeby tylko fabułę robić bez grindzenia questow planetarnych aka pobocznych repetytywnych Zabij zbierz it'd.

Moby lol, smite

Karcianki

Może coś z FPS MMO destiny2 wyszło na twój czas spoko

L2, archeage ,Black desery, wow , Rift, finał fantasy, EVE, Elite dangerous z 1-2h odpadają bo większość głównej end gameowej zawartości odpada lub też są grinders lie.

Moim zdaniem gw2 fantasy lub star wars u ściany do z twoim czasem to idealne tytuły.

Omijaj privy tylko off szkoda czasu jak masz go tak mało.

Riders of icarus zamiast outfitow oswajasz mounty wystarczy że 24 dni w miesiącu zostawisz kompa na afk i masz nagrody dzienne przy graniu 2 h max lvl w 2,5-3 tyg. Outfity jedynie z eventow można mieć i IS za kasę jak coś pw

Ja tez jestem bardzo casualowym graczem. Probowalem sie w Black desert, bo jestem z tych, ktorzy uwielbiaja grind... podchodzilem 4 razy do tej gry, za kazdym razem wbijalem 45-47 lvl... i za kazdym razem gra mnie bardzo nudzila, chcialo mi sie doslownie spac w trakcie grania. Takze ze swojej strony nie polecam (czekamy na wjazd BDO OBRONCOW do wątku)

Pozniej myslalem nad Warframe... ale nie probowalem, bo takie klimaty mnie nie przyciagaly.. preferowalem fantasy itp..l W koncu stwierdzilem, ze moze warto chociaz pobrac.. i tak sie wciagnalem, ze nie moge sie za kazdym razem doczekac, kiedy bede mial wolna chwile, zeby odpalic swiat Warframe ;)

Takze polecam :D

Witam, szukam gryyyyy

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: i7 7gen, 256ssd, 8gb ram, AMD Radeon RX 560M
Cechy: jako, iż od poniedziałku będę posiadaczem sprzętu, który udzwignie każdą grę, chciałbym poprosić o rekomendację gry/gier dla casualowca max.1h-2h grania codziennie, lub tez 0. Interesują mnie gry, gdzie osiągnięcie max lvlu nie zajmuje więcej niż 2-3miechy i można wtedy pobawić się w pvp/ zbieranie outfitów itd.

Przypadły mi do gustu: Wow, GW2, Lineage2, Tera
Nie przypadły mi do gustu: Metin2 :)

Myślałem nad: Revelation Online, Blade & Soul, Black Desert