Dzień dobry!
Mam ogromną nadzieje że mi pomożecie!
Jako że pracuje i przez to zwyczajnie nie mam czasu/chęci na jakieś długie granie poszukuje mmo w którego można grać solo (ale żeby to nie była martwa gra). Wiecie godzinka wyjścia do pracy więc mogę sobie chwilkę pograć.
Może być gra nasilona na grind lub na fabułe/questy.
Pozdrawiam!
Mmo dla człowieka z brakiem czasu
Black Desert Online ^^
Jako ze masz chwile czasu na gre, powoli z czasem nazbierasz CP ktore jezeli wydasz z glowa, bd mial ogromne ilosci Silver’ow. Jednoczesnie zaoszczedzisz czasu na grindowaniu mobow dla kasy tylko bd robisz jak np, ja to robie. Dziennie dostaje 1h exp boosta wykorzystuje go w 100% a pozniej jak mam wiecej czasu to zbieram, przetwarzam, craftuje, lowie, czasem lece dalej z expem, bosy, scrolle, co chcesz to robisz i co kocham najbardziej ulepszam Gear.
Jak juz zobisz gear jako taki to czekaja Cie wojny o nody, obrony zamku, GvG, wyprawy na morskie potwory jezeli bd mial kogos z epheria lub fregata bo samemu zrobc jest cholernie ciezko i potrzeba naprawde duzo duzo czasu
Jednym slowym gra jest dla maniakow i jak dla casuali. Mniej wiecej wytlumaczylem.
Pozdrawiam.
Retortus pajacu coś tym mu polecił? grę w którem bez grania 24/7 jesteś śmieciem
Zamiast polecić grę której szuka załozyciel tematu to polecasz mu grę którą ty lubisz
Ja polecę od siebie Guild wars 2
Gra bez nacisku na progress, wszystko sobie powloi sam zrobisz
Jezeli chodzi o casualowe granie, to na pewno nie BDO
Jakieś nooby co nawet nie grały w BDO się wypowiadają…
w 99% jestem AFK w BDO i mam full tri boss seta, tet kzarkę, tri dandeliona i tri nouvera
2x tri cersent ringi, duo ogre ringa, tri basiliska, tri tunguarda oraz tet witch earringa…
Zero wydawania pieniędzy, zero siedzenia 24/7, tylko odebranie codziennej nagrody, napojenie pracowników i raz w miesiącu 1.5h poświęcić na dowóz paczek które robią za mnie workerzy.
Wystarczy chcieć i mieć rozum w sumie zapomniałem, Ci co tak narzekają na BDO go nie mają xD
Jestesmy noobami, wybacz mistrzu…
co zrobisz xd ja tez jestem na etapie 30% gram 70% afk xd i mam wszystko co potrzeba 62lvl wbity ^^ grajac 1h dziennie xd to niezle 24/7 xd nie mam zamiaru sie klocic z dziecmi, poprostu polecilemm gre osobie ktora jak pisze ze ma nie duzo czasu. A co do KolegiJezusa jutro szkola wiec mysle ze czas juz wylaczyc komputer
FlaameZ nie moja wina ze grajac w cos 1-3h nie mozesz czegos osiagnac.