Jak w temacie, szukam MMO w ktorym znajde to, co kochalem w grze przy ktorej bawilem sie przez 10 lat … Lineage2, niestety wydawcy zabili gre wprowadzajac Star Warsy… Ogolnie klade duzy nacisk na PvP, uwielbiam oper world PvP… Jestem hardcorowym graczem. Obskoczylem ostatnimi czasu wiele tytulow ale zadden nie mogl mnie utrzymac przy sobie na dluzej… Nie lubie grania solo, odraza mnie to w nowoczesnym MMORPG.
Gralem w:
Lineage 2 jakies 10 lat i to jest dla mnie wyznacznik <3
TERA Online Gralem do momentu przejscia na F2P, ogolnie wydawcy zabili PvP… meh
BDO Gralem 2 miesiace, dobilem 61 Valkyrie i ta gra jest dla mnie dziwna… ogolnie siegaja do twojego portfela co chwile, a sama rozgrywka jest randomowa i solo, farmisz solo, na Bossy, z ktorych leci end game gear chodzisz solo, dajcie spokoj, to MMO czy Sigle Player ?
WoW: Od jakiegos czasu gram na serverze Draenor (EU OFF) gra jest fajna, ale focusuje sie na PvE i nie mowcie mi ze jest inaczej, kazdy dodatek focusuje sie na raidowaniu, PvP jest, ale zamkniete i do tego kulawe jak dla mnie.
Na konsoli gralem w TESO i pokladalem duze nadzieje w tej grze, ale spammowanie 2 skilli ogolnie jest malo skillowe jak dla mnie i Cyrodrill, gdzie w oblezeniach 90% przypadkow giniesz od balisty czy oleju wylanego na leb a nie od gracza to ja dziekuje…
Serio oczekuje gry, w ktorej rozgrywka opierala sie bedzie o party czy klany, nie lubie grac solo… Solo to ja moge odpalic sobie kampanie battlefielda…
Co do wieku gry to nie ma znaczenia, aktualnie czekam na przesylke nowego piecyka i monitora, tak wiec wszystko pojdzie na max <3 jednak bez zadnej pixelozy, bo tego nie zdzierzy moje oko
Grindownik, questownik wszystko jedno, choc nie ukrywam, zo to w grindownikach na spotach zawieralo sie nowe znajomosci, czy podsycalo wojny
P2P,B2P,F2P tez wszystko jedno, choc wiadomo ze F2p wiaze sie najczesciej z IS i P2W, choc nie jest to wyznacznikiem, bo teraz wielka grupa B2P tez ma elementy P2W. Za dobra gre jak WoW jestem w stanie oplacac abonament i nie marwtic sie o Item Shopa…
Ogolnie serio szukam gry, ktora zatrzyma mnie na dlugi czas, ale czy w ogole mozecie mi cos polecic wartego sprobowania ? Mam nadzieje I za wszystkie propozycje dziekuje z calego serducha