MMO dla zapracowanego 30 latka

Witam. Jak w temacie szukam MMO w ktora będę mógł grac 5-10 h tygodniowo i czerpać z tego przyjemność. Wiadomo nie chce być w TOP 10 serwera ale z drugiej strony szukam gry która pozwoli mi w miarę progresowac przy takiej małej ilości czasu.
Gatunek: MMO
Sprzęt: i7 6700K , 8 GB DDR4 , RX 480.
Cechy: Quety , rozbudowane pvp , wojny frakcji, otwarty świat, f2p z opcjonalnym premium badz b2p, ze względu na brak czasu szkoda kasy na p2p

Gry w które grałem i przypadły mi do gustu:

-AION,

-GW 2

-ESO

-LOTRO

Gry które nie przypadły do gustu:

-Wildstar

-BD

-Neverwinter Nights
-TERA

Polecilbym gw2 ale już grałeś.

W sumie ciężko będzie przy takiej ilości czasu. WoW fajna sprawa przez LFG ale abo więc wchodzi w grę priv, Path of Exile fajna odskocznia i progres czuć ( tak jak w każdym H&S co itemek to frajda), The Secret World też do obadania ale tam z tego co wiem to pvp tak średnio. Może przy takiej ilości czasu to nie miejsce na mmorpgi, a na jakieś PUBG, dota, smite, hearthstone?

niestety nie istnieje takie mmo.
5-10h tygodniowo to jest dosłownie NIC.
Dlatego ja osobiście mimo szczerych checi, nie gram w mmo.
Gralem w gw2 gralem w teso lub wowa. Ale po dosciu do endgame gdzie zaczyna sie wyscig o itemy oraz progress, zrezygnowalem.
Mmo wymagają czasu.

Osobiście jak gram to wlasnie w gry "meczykowe" pubgi cs:go hots..
Ostatnio wkrecilem sie w warframe znów, ale to też nie jest powazny związek.
Reasumując.
mmo którego szukasz już w nie grałeś. Więc czas na powrót albo rezgnacje z mmo

Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Skorzystam z porady i wrócę do GW2.Widziałem za grosze do kupienia pierwszy dodatek więc starczy mi na jakiś czas.

Temat można zamknąć.

Witam. Jak w temacie szukam MMO w ktora będę mógł grac 5-10 h tygodniowo i czerpać z tego przyjemność. Wiadomo nie chce być w TOP 10 serwera ale z drugiej strony szukam gry która pozwoli mi w miarę progresowac przy takiej małej ilości czasu.
Gatunek: MMO
Sprzęt: i7 6700K , 8 GB DDR4 , RX 480.
Cechy: Quety , rozbudowane pvp , wojny frakcji, otwarty świat, f2p z opcjonalnym premium badz b2p, ze względu na brak czasu szkoda kasy na p2p

Gry w które grałem i przypadły mi do gustu:

-AION,

-GW 2

-ESO

-LOTRO

Gry które nie przypadły do gustu:

-Wildstar

-BD

-Neverwinter Nights
-TERA