Witam serdecznie.
Jak w temacie, szukam mmo/hack’n’slash, w którym jest sporo aktywności solowych i nie odstają one zbytnio od aktywności grupowych.
Nie zawsze mam czas i ochotę grać w party, a przeważnie wolę grać solo. Ważne, żeby był rozbudowany trade, solowe aktywności opierające się na trzaskaniu mobów (nie chce zbierać kwiatków), żeby gra miała w miarę duże community i żyła. Dobre pvp i ładna grafika będzie dodatkowym atutem. Cena/abonament nie stanowią problemu. Czasu teoretycznie mam sporo, ale nie chcę być uzależniony od innych, gdy wbijam na chwilę.
Gry, które odpadają to: Path of exile (aktualnie w to gram), gw2 (nie podeszło mi), last epoch (znudziło się), Albion online (również się znudzilo).
Lubię jeszcze grać w metina na privach (alune, pangea, gleviaz samia), ale mi się znudziły te serwy, jeżeli ktoś ma serwer easy/med do polecenia to może się skuszę.
Testowanych gier było więcej, ale albo się nie przekonałem, albo mnie zanudzały. Nie wymienię wszystkich, ponieważ nie wykluczam ponownego stestowania gry, jeżeli ktoś mi ją poleci.
Pozdrawiam, dzięki za przeczytanie i wszelką pomoc.