MMO Dragonica

Gatunek: RPG, i nie wiem w sumie co to xd
Sprzęt: wszystko pójdzie
Cechy: obsługa w większości klawiaturą, szybka akcja, bez pustek na serwerach

Przypadły mi do gustu: Dragonica
Nie przypadły mi do gustu: Elsword, tak średnio

Hej, cześć, witam.

Szukam MMO podobnego do Dragonica Online/Dragon Saga oraz zastanawiam się czy jest sens wrócić do Dragonica online lub Dragon Saga ( z takimi wersjami spotkałem się na necie). Czy może jest lepiej poszukać jakiegoś dobrego priva Dragonici. Jeśli macie jakąś grę podobną do Dragonici, chętnie sprawdzę. Ogólnie gra gdzie nie ma zablokowanego ataku i moge napieprzac we wszystko co popadnie, moze jakis crafting itp. Myslalem nad BDO :)
Podsumowując:
Opłaca się wrócić do Dragon Sagi lub Dragonici online?
Może lepiej jakiś prywatny serwer jak DragonicaHydra?
Są w ogołe podobne gry do tej? :D

Szukajac kilka miesiecy temu dobrego priva dragonsagi nie udalo mi sie takiego znalezc z duza baza graczy. Kiedy ostatnio grales w dragonice? Jesli kilka lat temu to musze ci powiedziec , ze zmniejszyli p2w.

Dragonsaga ma moim zdaniem ogarnieta ilosc graczy jak na stara gre. Jesli chodzi o sidescroll, 2,5D czy jak to nazwac to podobna gra moze DFO. Osobiscie czekam na Closers, ktore powinno wyjsc w przyszlym miesiacu. Tez sidescroll, calkiem przyjemny, niestety nie jest osadzony w swiecie fantasy.

W Dragonice grałem jak jeszcze na gpotato była :D z 6 lat temu jak nie lepiej :D ale to dobra informacja ze zmniejszyli p2w w końcu. Pytanie która dragonica: dragonica online czy playdragonsaga com ?

Nie konieczine sidescroll, moze byc 3D.

Może Marvel Heroes Omega? Dużo graczy, gra cały czas aktualizowana (23 listopada, wychodzi największy update jak do tej pory, wywróci on grę do góry nogami - tzw BUE), możesz atakować wszystko jak leci - nawet niszczyć otoczenie, w sensie jakieś skrzynki, wybuchowe beczki, rzucac samochodami... Do tego jeszcze dodajmy system f2p, dużą liczbę postaci z unikalnymi drzewkami skilli i talentów, masę grindu, craftingu, oraz RNG. Jak chcesz grać w tą grę to musisz się modlić codziennie do boga RNG by zesłał ci dobry loot - a tak na poważnie to wszystko, od statystyk przedmiotów, bo sam typ przedmiotów, surowce do craftu, craft.... jest losowo generowane. Czyli możesz mieć szmelc, możesz mieć i farta i dropnąć broń z którą się już nie rozstaniesz baaaardzo długo, bo tak dobra będzie :D. Myszką tylko chodzisz, całą resztę obsługujesz klawiaturą (skille, apteczki itd).

Co do BDO - gra dobra, ale specyficzna. W tym przypadku ZDECYDOWANIE zalecam porządnie pograć na trialu. Bo albo ją pokochasz, albo znienawidzisz - mi się spodobała, kumplowi (który też lubi gry tego typu) nie za bardzo. Jak to twierdził : ot, wywalasz zawsze takie samo combo, tak by mobki nie mogły się nawet poruszyć, brakuje tu takich "epickich pojedynków" gdzie musisz robić idealne uniki/bloki, atakować w wolnym czasie itd. I w sumie ma rację, tym nie mniej gra i tak potrafi dać trochę frajdy z ubijania mobów :P

Marvel Heroes spoko spoko, potestowałem chwilke, wydaje sie fajną gierką :D
Pytanie która dragonica: dragonica online czy playdragonsaga com ?
bo chętnie wróciłbym do tego tytułu :D
A no i pytanie, ktoś coś wypowie się o Wildstar?

Gatunek: RPG, i nie wiem w sumie co to xd
Sprzęt: wszystko pójdzie
Cechy: obsługa w większości klawiaturą, szybka akcja, bez pustek na serwerach

Przypadły mi do gustu: Dragonica
Nie przypadły mi do gustu: Elsword, tak średnio

Hej, cześć, witam.

Szukam MMO podobnego do Dragonica Online/Dragon Saga oraz zastanawiam się czy jest sens wrócić do Dragonica online lub Dragon Saga ( z takimi wersjami spotkałem się na necie). Czy może jest lepiej poszukać jakiegoś dobrego priva Dragonici. Jeśli macie jakąś grę podobną do Dragonici, chętnie sprawdzę. Ogólnie gra gdzie nie ma zablokowanego ataku i moge napieprzac we wszystko co popadnie, moze jakis crafting itp. Myslalem nad BDO :)
Podsumowując:
Opłaca się wrócić do Dragon Sagi lub Dragonici online?
Może lepiej jakiś prywatny serwer jak DragonicaHydra?
Są w ogołe podobne gry do tej? :D