MMO list

Teoria Spisku 2 : Kozak

Ja poprostu wyraziłem zdanie, mam w d*pie co inni o mnie myślą nie chce być wyjątkowy.

A tak do NK to poczytalibyście regulamin, bo akceptując go, zgadzacie się na to, że spółka NK może robić z waszymi danymi i fotkami co ze chce.

Zreszta zaraz napisze o tym temat.

Dobra, rozmawiałem z Chmarusem, funkcje społecznościowe zostaną wdrożone, niestety nie w najbliższym czasie. Zostało jeszcze sporo rzeczy do poprawy/ponownego okodowania/wstaw co chcesz, więc w najbliższym czasie nie spodziewajcie się czegoś takiego.

Pomysł wpadł do mnie gdy organizowałem sowją listę anime na jednej z umożliwiających to stron.

Wiecie co mnie wkurza w mmorpg.org.pl? Że to nie jest serwer społecznościowy. Na pewno miałby więcej wyświetleń, gdyby pozwalał ludziom na tworzenie społeczności i wyszukiwanie ludzi którzy również grają w te gry - a nie robi tego.

Pomysł jest banalny, ale jakże fajny. Moglibyśmy sobie wpisywać w profil tytuły MMO w jakie graliśmy, razem z levelami do których doszliśmy i dodatkowymi informacjami (serwery itd.), po czym wybieralibyśmy "Grałem"/"Gram"/"Zamierzam zagrać". Po tej operacji nie tylko będziemy mieli tą informację na stronie profilu, ale dostaniemy także info o ludziach którzy grają w tą grę, dzięki czemu łatwiej w nią "wejdziemy".

End.