MMO na Ferie

Witam, między innymi w moim województwie zaczęły się dziś ferie ^^.

Szukam osób chętnych do pogrania w jakieś MMO, w jakie uzgodnimy =)

Najlepiej by było gdyby każdy miał mikrofon i zainstalowanego skype lub np.TS-a

Ja obecnie gram w SWTOR, ale mam zamrożony abonament bo mi trochę nudo grać samemu, chociaż gra jest całkiem, całkiem, jeśłi byłby ktoś chętnych pograć w to lub wyjść z jakąś inną inicjatywą to proszę pisać na gg: 5280900, obecnie czekam na nowy procesor, gdyż ostatni się "zniszczył" więc grać będę mógł dopiero od poniedziałku. Pozdrawiam.

@mam też nie aktywne konto z WoWie na oficjalnym serwerze, nie grałem, tam za dużo, niestety gdy grałem sam gra za bardzo nie przypadła mi do gustu, bo dla mnie ważne jest z kim gram a nie w co gram, więc jeśli ktoś mi wyśle referke to mogę z nim pograć, objętnie na jakim serverze, bo i tak musze postać zrobić od początku, prywatne serwery WOWa też wchodzą w grę ale tylko z fast expem.

mod_ico.png
Przeniosłem temat do innego działu, bo szukasz team'u do gry w MMO. Jak stawiasz przecinek to nie dawaj spacji przed nim! Błędy poprawiłem. -Revolutio

Ja proponuję WoW'a lecz nie z fast expem, server sunwell, magia low-lvl instancji za bardzo mnie ciągnie :D. Server sunwell - horda. Jesli jestes chetny, pisz gg.

PS. Też mi się zaczęły ferie ;d.

Tak jak napisałem , że interesują mnie tylko z Fast Expem, więc Sunwell odpada .

jesli masz dobry server z high, chetnie zagram, tylko nie jargames, bo to szkoda nawet komentowac.

ja nie mam , szukam kogoś kto juz gra ^^ , teraz tak pomyślałem , żeby może w Aiona pograć ale za nim będzie start to się ferie skończą ;(

Jeszcze tydzien zostanie..

Obecnie gram w Jade Dynasty. Gra z "fast expem" + pełnoprawny bot pozwoli Ci szybko wbić wysoki poziom. Polecam. Jeżeli chcesz się dołączyć to gram na serwerze Shura. Posiadam także swój serwer TS3. Jak zainteresuje Cię ta oferta to ślij PW.

Witam, między innymi w moim województwie zaczęły się dziś ferie ^^.

Szukam osób chętnych do pogrania w jakieś MMO, w jakie uzgodnimy =)

Najlepiej by było gdyby każdy miał mikrofon i zainstalowanego skype lub np.TS-a

Ja obecnie gram w SWTOR, ale mam zamrożony abonament bo mi trochę nudo grać samemu, chociaż gra jest całkiem, całkiem, jeśłi byłby ktoś chętnych pograć w to lub wyjść z jakąś inną inicjatywą to proszę pisać na gg: 5280900, obecnie czekam na nowy procesor, gdyż ostatni się "zniszczył" więc grać będę mógł dopiero od poniedziałku. Pozdrawiam.

@mam też nie aktywne konto z WoWie na oficjalnym serwerze, nie grałem, tam za dużo, niestety gdy grałem sam gra za bardzo nie przypadła mi do gustu, bo dla mnie ważne jest z kim gram a nie w co gram, więc jeśli ktoś mi wyśle referke to mogę z nim pograć, objętnie na jakim serverze, bo i tak musze postać zrobić od początku, prywatne serwery WOWa też wchodzą w grę ale tylko z fast expem.

mod_ico.png
Przeniosłem temat do innego działu, bo szukasz team'u do gry w MMO. Jak stawiasz przecinek to nie dawaj spacji przed nim! Błędy poprawiłem. -Revolutio