MMO na które czekamy

Robimy listę gier MMO które są przez nas oczekiwane. Oto ona:

Oczywiście to wy tworzycie tą listę, więc piszcie tu kolejne gry na które oczekujecie wraz z opisami.

Oto moje zestawienie. Oryginalny temat :)

EDIT:

Hej, nie wiem czy to tylko u mnie, czy nie, ale zamiast nazw gier i opisów widze samo "

• " O.o WTF?

EDIT2:

@down

PS2.Altair ty chamie koles próbuje nawiazac kontakt a ty go mieszasz z blotem!!!!!!

eeee....? Ale o co chodzi? Że gdzie niby?

Ja czekam na Dragon Ball Online i jeszcze jedną mmo ale nie pamietam nazwy ale wiem ze twórcy skorzystaja z silnika Crisisa

PS.Nie moge sie doczekac.

Ja czekam na Dragon Ball Online i jeszcze jedną mmo ale nie pamietam nazwy ale wiem ze twurcy skozystaja z silnika CrisisaPS.Nie moge sie doczekac.PS2.Altair ty hamie koles prubuje nawiazac kontakt a ty go mieszasz z blotem!!!!!!

Będzie warn ^^

Teraz na temat: Ja czekam jedynie na dobrego człowieka, który się zlituje i kupi mi nowy komputer. Żadna z wychodzących w przyszłości gier mi nie ruszy :D

Ja czekam na Star Gate World (kwiecień 2009) - mmorpg zrobiony w oparciu o mój ulubiony serial "Star Gate"(gwiezdne wrota). Czytałem że qestów i terenów w całej galaktyce do exploracji będzie mase a rasy autorzy podzielili dostępne dla grających na dwie główne frakcje.Pierwsze, zrzeszające m.in. Ludzi ze Stargate Union, Asgard i Wolnych Jaffa, pełni rolę dobrej strony . Drugie, tzn. Ludzie z organizacji Opcore, Goa'Uld oraz Kontrolowani Jaffa, to ta „zła” strona. Ponadto pojawią się też inni przedstawiciele kosmosu w roli NPC’ów, na przykład rasa Nox, Furlings czy Unas i Replikatory. Naprawde świetna gierka ale jak wyjdzie to nie wiem czy ktoś, bez obejrzenia serialu będzie wiedział o do w grze biega> :D :D

Niegdyś czekałem na grę Mythos Online. Gra twórców Helgate London zapowiadała się wyśmienicie ciekawy klimat ,lecz z braku funduszy zamknęli servery do odwołania. Miała wyjść w styczniu 2008 roku. Obecnie czekam na ponowne otwarcie Turf Battles. Mimo beznadziejnych questów i grafiki gra ma bardzo fajny system PVP i expienia.

http://turfbattles.aeriagames.com/

Ja czekam na Aion:The tower eternity od NCsoftu.

Ja czekam na Prison tale 2

Aion i DBO :blink:

Ja czekam na Jumpgate Evolution :D

Tibia 2 i Metin 3 , czy można chcieć czegoś więcej :P?

Brodziel Ty Pało :D hiehie :lol:

Jo czekom osobiście na DBO, lecz mam nadzieję, że nie będzie to nabijacz kasiorki... <_<

guild wars 2. ma byc prawdziwe mmo, w ktorym nacisk zostanie nalozony na fabule i questy. ciekawe kiedy wyjdzie. stawiam na 2010 :F

Ja słyszałem, że wyjdzie pod koniec tego roczku ;)

Sam gram w GW, świetna gierka, lecz jestem jeszcze małym noobkiem, ale mam luzik mój starszy brat gra w to szmat czasu, więc mam skarbnice wiedzy pod ręką :lol:

GW jest świetne, ale nie wiem czemu nie potrafię się jeszcze mocno wciągnąć w świat tej gry.. :mellow:

Jak cosik mój nick: Kebra Kusiciel ;)

NC Soft coś mówił że premiera GW 2 ma być 2009/2010 r. już nie mogę się doczekać xD

ja swojego nicku nie pamietam. kontro sprzedalem jakies 3 lata temu. ciekawostka: 3 miesiace temu z ciekawosci wszedlem zobaczyc, czy gosc zmienil passy. nie zrobil tego;p.

czekam jeszcze na darkfall

No tak bym zapomniał jeszcze Star Wars Old Republic;D

Ja czekam na Prison Tale 2 i GW 2

Aion, Darkfall i world of ninja 2.0 (wiem - czysty debilizm ale warto spróbować ;p)

ja czekam na 12 sky 2 i Lineage3 (L# podobno ma wyjsc w 2011 :) )