Mmo na którym mozna zarobić pln

Cześć . Znacie mmo na którym mozna teraz dorabiać pln ? regularna sprzedaż golda np. Cos co schodzi ? zajmuje się tym ktos obecnie? Pozdrawiam serdecznie

Witaj. Oczywiście, że są gry mmorpg na których można zarobić.
Kwestią jest znaleźć sposób jak efektywnie zarabiać w grze gdzie to co zdobywasz jest potrzebne innym graczom.
Zacznę tutaj od najstarszych tytułów:
Tibia zależnie od świata 1kk coinów (złota) to 10-20zł zapytasz pewnie ile jesteś w stanie zarobić tych milionów to ja Ci odpowiem zależy mając 100lvl około 1kk dziennie na 1000lvl nawet kilkadziesiąt kk dziennie jak to już z lvlem sam byś się dowiedział.
Kalonline gra do której mam straszny sentyment do 70+lvla to właściwie musisz do gry dokładać a później to zależy od twojego samozaparcia i czasu. na 70+ asceta możesz zarobić 20-50zł dziennie (1kk-1zł) tylko, że jest to gra prawie afk (shine pt) wypasionym gosem activ ;p 91+ lub gobem z dropem g90 można za item wyrwać dużo lepsze pieniążki gdy\z jeden endgameowy przedmiot to koszt od minimalnej krajowej do nawet 5000zł
Aion nie wiem jak teraz wygląda farmienie pieniazków ale kiedy gralem potrafilem w 2 tygodnie zarobić 12kkk grając na 2 sorców na iosboxerze
Metin 2 pamiętam czasy jak na 75lvlu siedzialo sie na wiecznym metku w dt i można było zarobic 50-100zł za nockę
BDO zanim zaczniecie krzyczec wiem gold jest nie tradowalny ale jak znajdziesz obcokrajowca co chce robić szybki progress a niema dużo czasu na grę to można się dogadać za grind za godziny wtedy masz stały zarobek niezaleznie od dropu
wymieniać można w nieskończoność ale jedno jest niezmienne trzeba najpierw włożyć czas żeby wiedzieć jak
podsumowując chyba tylko Tibia na lvlu 800+ dawała by zarobki pozwalające zrezygnować z normalnej pracy bo mimo wszystko przy zarobkach 100zł dziennie za 15godzin w grze to dalej bardziej opłaca się chodzić do pracy :stuck_out_tongue: