Mmo na steamdeck

Witam
Szukam jakiegoś ciekawego mmorpg na steamdeczka. Ogrywałem wszystko co było na rynku

GW - ciężkie sterowanie jeżeli chodzi o steamdeck
Black Desert - to samo co wyżej
ESO - nie pasowało mi tam chyba kiedys PVP
New World - było ok ale się zmyło :joy:
Diablo IV jak i POE - po prostu mnie nudzą

Więc generalnie głównie chodzi mi o w miarę możliwe sterowanie i ciekawą grę pisząc po chłopsku :joy:

Throne and Liberty chodziło w miare, jeśli chodzi o dungeony, world bossy itp. PvP moze byc ciezkie.
Może neverwinter jeszcze by poszedł, ale nie wiem jak tam z populacją.
GW2 - ja ogrywalem, kwestia odpowiedniego ustawienia sterowania.
WoW - jak pobierzesz addon do sterowania padem to jest grywalny, aczkolwiek nie wiem jak bedzię z tym addonem przy nowym dodatku.
FFXIV - z tego co widze na steamie jest grywalna, sam nie próbowałem akurat.

Pizdeczka gra w stimdeczka

Boli bo Ciebie na niego nie stać 🥲

Sprzedaj czerwone skinny jak masz w csgo pujdą szybko będziesz miał na steam decka

1lajk

Albion

To nie MMO ale polecam V rising.
Sieciowy survival, mega przyjemnie się gra na steam decku podobnie jak DUNE: Awakening :slight_smile:

DzikiBzik, CzarnyDzik i co ku##a jeszcze? SłonyGzik? Fiku myku na patyku?

Już kiedyś miałem ten sam post tutaj. Ostatecznie pograsz we wszystko. Chodzi o wsparcie sterowania kontrolerem. Ja postawiłem na USB hub i podłączyłem myszkę i klawiaturę, u gra mi się dobrze. Ogrywam neverwinter i guild wars 2.

Wolę mieć taki nick niż HaoKhayn co brzmi jak chiński onanista bawiący się przy Hentai
A Fiku Miku na patyku podejrzewam że jest ci dobrze znane. Jakbyś miał chociaż trochę inteligencji to ten post jest o grach a nie twoich zboczeniach