Hej, nie pisze tego tematu w dziale szukam mmo bo po pierwsze nie mam wystarczającej ilości postów a po drugie chodzi mi o wybór jednego z dwóch mmo lub podpowiedzenie mi na co czekać.
A więc royal quest czy swordsman online?
Hej, nie pisze tego tematu w dziale szukam mmo bo po pierwsze nie mam wystarczającej ilości postów a po drugie chodzi mi o wybór jednego z dwóch mmo lub podpowiedzenie mi na co czekać.
A więc royal quest czy swordsman online?
Kurdeeeee, ale masz dylemat......
Skąd mamy wiedzieć jakie gry wolisz?
Pobierz 1 i sprawdź.
Pobierz 2 i sprawdź.
Zdecyduj i wybierz.
Sam byś na takie coś nie wpadł?
Zrobiłem to już, Nie jestem głupi jak twoja wypowiedź.
Ale nie jestem w stanie dojść do end gamu w pare dni ani odczuć czy w którejś grze jest p2w...
Royal Quest P2W. Tyle wiem.
Zdecydowanie Swordsman Online
Czyli swordsman to jednak nie crapiszon?
Royal Quest zdecydowanie lepsze niż Swordsman według mnie . Royal jest bardziej dynamiczniejszy i bardzo ale to bardzo mocno skillowy i trzeba miec zaje.. refleks w pvp i nie tylko . Swordsman jest troche mniej dynamiczny uproszczona wersja Wushu Online .Według mnie nieudana kopia strasznie drętwa i sztywna rozgrywka . Grafika nie najwyższych lotów ale tu o grafe nie rozchodzi a o gameplay przy którym można usnać. To zależy co kto lubi. Albo wybierasz kreskowkowy swiat w miare z miare dynamiczny pvp lecz z kiepskim endgame lub chinskie klimaty wybor nalezy tu juz do Ciebie.
Zrobiłem to już, Nie jestem głupi jak twoja wypowiedź.Ale nie jestem w stanie dojść do end gamu w pare dni ani odczuć czy w którejś grze jest p2w...
No nie wiem czy jego wypowiedź była głupia. To raczej twoje pytanie jest głupie.
League of Legends z kolegami
też tak miałem że wszystkie gry max tydzien i nie chce mi sie grac
Ale nie LoL to jak żona
Na chwile ci sie odechce ale i tak wrócisz na jeszcze 1000 gier :*
League of Legends z kolegami też tak miałem że wszystkie gry max tydzien i nie chce mi sie grac Ale nie LoL to jak żona Na chwile ci sie odechce ale i tak wrócisz na jeszcze 1000 gier :*
Żona też Ci się odechciewa na chwilę?
@Topic
Royal Quest jest bardzo fajną grą, jednak wersja angielska ponoć jest dużo lepsza od polskiej
Mniejszy P2W oraz lepszy support, który interesuje się grą
P2P, F2P, B2P?
I opisz swoje wymagania w podobny sposób jak w temacie "szukam mmo"
*Sorry źle doczytałem temat i nie zauważyłem że przebierasz AŻ w 2 pozycjach"
Napewno Swordsman Online bo w Royal Quest jest 1000 + użytkowników online Co jest liczba i tak wogóle jest do d*py według mnie .
Ilość graczy mi nie przeszkadza, nie jestem jedną z tych osób które wstydzą się swojego narodu więc gra na polskiej wersji rq bardziej mi odpowiada a p2w jest takie samo na obu serwerach bo item shop jest ten sam tylko w innych walutach. Więc wybieram rq bo zapowiada się na to że swordsman nie będzie "pogromcą wowa" .
zagraj sobie w happy wars
Royal quest P2W Crap i nie wymieniam dalej, Swordsman online Większy crap od Royal Questa gra polegająca na idź z punktu A do punktu B zabij x mobów i wróć po nagrodę do tego wszędzie można dojść jednym kliknięciem(Od razu taka gra powinna być wyjebana do śmietnika). Jedyną dobrą grą która nie ma p2w i jest całkowicie za darmo mowa o is, który można kupować za kasę w grze jest AION gra jest niesamowicie rozbudowana i nie nudzi się nigdy nie ma osoby, która ogarnęła ją w całości a gra jest już od ponad 6lat. Także z miłą chęcią cię zapraszam do zagrania w AION. A tu masz filmik zachęcający do gry https://www.youtube.com/watch?v=_1lunknhA6s
Ja od siebie polecę TERA. Zacząłem grać ale jako że nie mam czasu to po kilka godzin dziennie max, mimo to gra całkiem przyjemna i dosyć łatwa więc można się odstresować No i premium nie daje jakiejś tam wielkiej przewagi co też mnie miło zaskoczyło. Polecam
Czyli swordsman to jednak nie crapiszon?
Jakby wziąć pod uwagę datę wejścia Swordsman Online w fazę otwartych Beta testów i to jak się ta gra prezentuje, to ten mmo jest (póki co) jedynym słusznym wyborem na wakacje.
Oczywiście zetkniemy się z klimatami orientalnymi, tj. mandaryński/chiński język, nowela typowa dla tamtej kultury, więc nie każdy może to lubić. Dla sprawdzenia obejrzyjcie sobie "Przyczajony Tygrys Ukryty Smok" albo "Dom Latających Sztyletów", to dowiecie się czy chcielibyście brać udział w takim filmie, bo faktycznie czasami wolę bardziej oglądać te niby "cutscenki" (nie grać w "storymode") niż robić questy Poza tym oczywiście walki w których nie chodzi tylko o klikanie jednego przycisku, zwłaszcza w PvP gdzie wszystko jest bardziej zręcznościowe (pierwszy set to łatwizna, od drugiego już trzeba kombinować jakieś tam kombo, a są jeszcze dwa sety skilli jak dobrze pamiętam).
Gdzieś u azjatów były nawet streamy z turniejii własnie Swordsmana. Zresztą wiadomo, że ten mmo jest duchową kontynuacją C9, więc będzie się działo jak ludzie ogarną swoje style walk
Ja tam się wkręciłem, polskich gildii jest jedna ale napewno będzie jeszcze jedna przynajmniej (jakaś pani szuka oficera do wspólnego założenia nowej gildii). Wczoraj mieli po około 40 lvl.
Dlatego polecam Swordsman Online, przynajmniej do momentu wyjścia czegoś innego, a raczej nie będzie w czym wybierać przez te parę miesięcy.
Czy tylko ja zauważyłem że co roku jest tu taki sam post z tytułem "MMO na wakacje" ?
Z tych dwóch to raczej swordsman online. Jeśli tylko na wakacje, to polecił bym coś co opiera się na "meczach" lub bitwach. Gry typu LoL, Dota 2, WoT, WT lub M&M- Duel of Champions. W grze tego typu możesz sobie pyknąć kilka meczy dziennie i wynieść więcej niż z gry mmorpg w którą dopiero co zacząłeś grać. W takich grach nieważne czy grasz od 5 minut czy 5 miesięcy "core" gry pozostaje niezmieniony. Takie jest moje zdanie jeśli chodzi o granie sezonowe.