Cześć.
Chciałbym zagrać sobie w jakąś gierkę MMO ale nie MMORPG i MOBA tylko inny rodzaj, gdzie jeszcze gra dużo graczy i jest dobry klimat. Gra która wciągnie mnie i moich kumpli.
Grałem już w gry MMORPG i MOBA i teraz chciałbym sobie ten rodzaj gier odpuścić i zabrać się za inny warty uwagi.
Za pomoc wielkie dzięki z mojej strony
MMO nie RPG i MOBA - polećcie coś :)
World of Tanks
No nie za bardzo do mnie przemawia :/
War Thunder ?
Hearthstone ?
Ale oczywiście tylko jeśli lubisz karcianki.
War Thudner - tak samo mnie nie przekonało
Hearthstone - karcianka fajna, jednak boję się tego, że szybko się znudzi :/ ponieważ zależy to od szczęścia po części kto wygra
Jednak chciałbym grę gdzie mogę pograć ze swoimi (4) kumplami, gra w której nie muszę znać języka, żeby wiedzieć o co chodzi itd.
może ghost recon phantoms? Skill special force 2?
wiele do wyboru ale też zależy co lubisz.Strzelanki wyżej wymienione są po polsku i fajnie sie w nie gra z kumplami.
No karcianki to Heathstone, duel of champion
NFS world jako wyścigówka?
no więcej do głowy mi nie przychodzi jak na razie.
Planetside 2 jeśli mówimy o mmofps.
A może Warframe ? dla 4 osób gra jest bardzo fajna można wszystko osiągnąć grając tylko trzeba farmić gra jest naprawdę fajna.
Zapomniałem, że nasze kompy nie są zbyt dobre :/
tf2?Dość niskie wymagania(czyt.skoro mi idzie,to i każdemu pójdzie).
@UP a jak z populacją w TF2 ??
Macie coś jeszcze ?
W tf2 raczej będziecie mieli z kim pograć. Może spróbujcie sobie pograć w tą Magickę co wychodzi jako gra przez neta? Grałem trochę pare miesięcy temu i jest zacna. I akurat na 4 ludzi.
Chyba że celujecie raczej w FPSy ?
Prawie w wszystkie oprócz RPG i MOBA.
Najlepiej żeby grało sporo graczy i dobra zabawa z kumplami.
A może poe ?
Już graliśmy i nie wracamy
No to zostają wam FPSy i gry typu world of tanks czy war thunder.
Popatrzcie sobie na tą magicke.
Z tym planetside zapewnie nie wypali, bo jednak kompa mieć trzeba co najmniej średniego, jak ci takich 150 ludzi zacznie atakować jeden punkt który też kupa ludzi broni.
Jak ktoś wcześniej wspomniał o team fortress 2 to dobrze prawił, bo gra świetna, zwłaszcza jak grasz z kumplami.
A jeśli chodzi o karcianki to polecam Duel of Champions. Wg. mnie trochę lepsza rozgrywka jest od hearthstone i trzeba trochę więcej się nakombinować.
Lost Saga - bijatyka gram od OPEN BETY ciągle polecam odpali na słabych PC.
Solstice Arena - Moba 3v3 szybki tryb rozgrywki około 10/15 wszystko prócz skinów da rade za kasę w grze. (to moba ;/)
Nie spodoba wam się magicka-to moba (multiplayer online battle arena). Co do tf2 to dziwne że pytasz o populacje,skoro jest tam ludzi więcej niż w nie jednym małym państwie .
Cześć.
Chciałbym zagrać sobie w jakąś gierkę MMO ale nie MMORPG i MOBA tylko inny rodzaj, gdzie jeszcze gra dużo graczy i jest dobry klimat. Gra która wciągnie mnie i moich kumpli.
Grałem już w gry MMORPG i MOBA i teraz chciałbym sobie ten rodzaj gier odpuścić i zabrać się za inny warty uwagi.
Za pomoc wielkie dzięki z mojej strony