Mmo od nowa

Nie ma nic innego i ciekawego oprócz wowa ?

then0cny a znasz co innego z taka iloscia kontentu dla kazdego...sam bylem przez wiele lat nastawiony negtywnie do wowa aleteraz jak zasmakowalem....stwierdzam ze to wlasnie to .

No właśnie nie znam, ciekawy jestem ile potrzeba czasu na zebranie tokena.

Warte polecenia gry to mamy jeszcze guild wars 2/ elder scrols online/ star wars the old republic. Ale osobiscie sklaniam sie do wowa z oplacaniem abo nie ma dla mnie problemu byle bylo z kim grac :)

Mam eso, ale gra samemu mnie nudzi. W sumie pograłem parę godzin w dużo produkcji, ale żadna mnie nie zatrzymała, ponieważ nie miałem z kim grać.

ja ogólnie lubie gry ze świętą trójcą (tank/dps/healer) wtedy ma to sens bo jest przymus pracy grupowej i czyms sie postacie roznia.

ja tez jestem za wowem...na tokena robi sie podobno moment na 100-110 0 na yt sa filmiki jak w godzine robi sie po 5k-15k golda a token to 70-80.

Myślę, że już teraz lepiej będzie się dogadać kto kim gra ;)

ja wybiroe dpsa melee chyba

Palek- tank badz dps albo Hunter. Dostosuje sie do reszty

Zawsze grałem klasami dystansowymi, więc wchodzi do gry mag hunter ewentualnie jakiś healer. Tylko panowie ja z wowem mam godzinne doświadczenie tylko.

to gramy w wowa jakis serwer priv global jaka nazwa serwa ?

Ja skończyłem przygodę z wowem na cataclysm tak wiec można powiedzieć ze tez jestem newbie ;p Zapewniam cie ze wsiąkniesz na max w klimat i questy. Tym bardziej nie warto grac na rafie jesli ktos zaczyna bo ominie go cala frajda. Na rafie zrobisz 3 questy i juz lecisz do innej krainy bo wyprzedzasz dany content z levelem.

dwfias ? ally horda ? gdzie sie spotykamy i o ktorej ktora rasa gramy by zaczac razem?

Undead ? Tylko, że wbije 20 lvl i będę musiał kupić chesta.

spotkamy sie razem i razem dobijemy do 15-20 , chest to 20 zl obecnie na allegro. tylko napiszcie o ktorej i gdzie gramy.

Podajcie rase i o północy możemy grać :D i oficjalnie kto kim gra

Blood elf - paladin/hunter

bf/unded rogue , mysle ze 10 rano bedzie ok , ew spotyamy sie na 15 lvlu po wykonaniu startowej mapy?

JA dopiero od 12 mogę grać niestety.