Szukam osob chetnych do gry od nowa - WOW,AION lub cos innego .
Mmo od nowa
jak coś ogarniecie dajcie znać mi obojętne co to będzie
czekam max do 21 z propozycjami
moze dragon nest ? eu albo cos innego ? piszcie jak cos
Moge grac w wowa/aiona/tera/dn
ja jestem za wowem. w Aionie obcnie rok wbija sie maxa....
wow global czy priv?
obstawiam na wow, kupilem juz battlechesta powiedzmy (dvd w empiku, bedzie w przyszlym tygodniu). ale niestety brak mi doswiadczenia bo nigdy w to nie grałem. stawiam ze duzo roznic w stosunku do wielu gier w ktore gralem nie bedzie.
Mogę też zagrać w wowa
Pozostaje wybór realmu;p Od razu mowie ze nie chce grac na BL ale jak większość będzie za BL to pewnie będę zmuszony tez tam zagrać ;p
Ja bym zagrał na TheMaelstorm chyba tak to się nazywało obojętnie po której stronie
Mi pasuje Defias Brotherhood ;p
nie znam sie na skrotach w wowie ale serwer jesli chodzi o mnie to zawsze w innych grach brałem PvE
Nie no Panie:) serwer to tylko PvP wole komuś zajeba** niż wyładowywać się na czacie ;p albo robiąc emotke srodkowego palca ;p
Tutaj nie ma znaczenia czy serwer PvP czy PvE jedyne co różni te serwery to narodowość i mentalność graczy no i kiedy możesz zostać zabity bez powodu co nie jest nic wielkim
cos czuje ze w weekend bede musial w takim razie zwiekszyc wiedze o Wowie.
mog grac na defiasie ally jak cos
Ok poczekamy czy jeszcze ktoś będzie chętny szkoda ze chcesz grac w ally ;p według mnie horda ma lepszy klimat ale dostosuje sie nie ma problemu:P
Mogę zagrać w Aion chodź WoW też jest bardzo interesującą propozycją. Bardzo mnie wciągnęła historia z W3
w aiona jak pisalem wbija sie obecnie strasznie dlugo maxa nie wspominajac do przymuszonej gry codzinnie by wbijac hp...